Оч прикольный. Давно хочу себе канадца, не могу выбрать никак. Этот, пожалуй первый, который понравился. Немного не в тему, на мой взгляд, полировка клинка, но хрен с ней...
Можно инфо, кто делал, и во сколько обошёлся?
С пластилиновой сталью? Не... Не хочу....
Канадець то мисливець рибак. Як і фінки. Його купують шоб гарно і працював щоб. Алетякщо воно пластелін, то нахіба?
Здесь камрад выставлял на продажу, канадца от грохиана, я даже думал о покупке, но камрад с форума, к мнению которого, я прислушиваюсь, отговорил. Сказал что сталь, реально пластилин. И я ему верю
Прямые, от обуха, но не от обуха.
760й з М4 регріндений? і як вона на рахунок пітінгу?
більше полочник, бутер може раз й робив коли, чи щось подібне, від лежання іржавіє, а так хіба темніє лише
Ніж, правда, чудовий) Взагалі, вдома у нас такий собі культ Оніона. Бо всі інші ножі критично оглядають й повертаютьМутний писал(а):хороша історія)
Той варіант, коли не знаєш, який грінд красивіший. У дроп- пойнті він чудовий, але, ІМХО, у рідному виконанні - це найкрасивіше американське танто. Я шукав, на жаль не знайшов, блекуотерівську версію, щоб переточити на дроп. А щоб М4 менше іржавіла, можливо, треба було зашліфувати регрінд у дзеркало?
блекуотерівська, звісно цікава, але М4 мені мабуть найбільше подобається з того, що в руках було..злюча і різ смачнийil coltello писал(а): ↑03 май 2020, 22:30Той варіант, коли не знаєш, який грінд красивіший. У дроп- пойнті він чудовий, але, ІМХО, у рідному виконанні - це найкрасивіше американське танто. Я шукав, на жаль не знайшов, блекуотерівську версію, щоб переточити на дроп. А щоб М4 менше іржавіла, можливо, треба було зашліфувати регрінд у дзеркало?