Фотографы подскажите...
- FLASHproject
- Найфоман
Re: Фотографы подскажите...
Стосовно J1: конкурентів за 1,5к йому немає. Стосовно фікса чи 10-30. Я за фікс: він світлий; дає кращий результат; і головне надзвичайно компактний!!! Саме розміри із фіксому для мене головний аргумент в покупці беззеркалки, а із зумами... ні дякую, краще вже зеркалку таскати.
- Lazyinventor
- Найфоман
- Контактная информация:
FLASHproject
Спасибо за Ваше мнение!
Я все более убеждаюсь, что пора принять решение.
Спасибо за Ваше мнение!

Google есть-ума не надо © ...
- chv
- Найфоман
Lazyinventor
Приєднаюсь до FLASHproject - віддав перевагу фіксу на БЗК - для мене ідеальний варіант. Дуже часто користуюсь відкритою діафрагмою для зйомки без спалаху - виручає. Стосовно фокусного - мене влаштовує цілком (портрети не знімаю) якраз 28 мм в еквіваленті. Теж тривалий час думав, прийняв правильне рішення. Якщо є запитання - задавайте, спробую відповісти (можу з прикладами
).
Приєднаюсь до FLASHproject - віддав перевагу фіксу на БЗК - для мене ідеальний варіант. Дуже часто користуюсь відкритою діафрагмою для зйомки без спалаху - виручає. Стосовно фокусного - мене влаштовує цілком (портрети не знімаю) якраз 28 мм в еквіваленті. Теж тривалий час думав, прийняв правильне рішення. Якщо є запитання - задавайте, спробую відповісти (можу з прикладами

-
- Найфоман-эксперт
Камрады, а что скажете по-поводу этой мыльницы? Canon s110 -матрица 1/1.7"
Люблю БДСМ в боевых искусствах.
Да здравствует айкидо, крав-мага и бразильское джиу-джитсу.
Да здравствует айкидо, крав-мага и бразильское джиу-джитсу.
для репортажа - да, но для портретаFLASHproject писал(а):Зараз поглядаю в сторону повернення на темні зуми для репортажу

Обычно фотографы со временем избавляются от темных стекол, а Вы наоборот... Регресс однако.

- FLASHproject
- Найфоман
А Ви повністю прочитати мій коментар не пробували?Karl писал(а):для репортажа - да, но для портретаFLASHproject писал(а):Зараз поглядаю в сторону повернення на темні зуми для репортажу...
Обычно фотографы со временем избавляются от темных стекол, а Вы наоборот... Регресс однако.

А на різного рода зуми до 50мм, все одно лише макс поясні портрети.
До 50-ти?FLASHproject писал(а):А на різного рода зуми до 50мм, все одно лише макс поясні портрети.

Вообще-то настоящие портретники - это фиксы 85 и 105 мм.
- FLASHproject
- Найфоман
Ну так а я про що?Karl писал(а):До 50-ти?![]()
Вообще-то настоящие портретники - это фиксы 85 и 105 мм.
FLASHproject писал(а):А на різного рода зуми до 50мм, все одно лише макс поясні портрети.
- Lazyinventor
- Найфоман
- Контактная информация:
Камрады! Еще вопрос.
Olympus PEN E-PL1 или Panasonic Lumix DMC-GF3 ????????
Больше склоняюсь к Olympus-у (и визуально и по начинке) но вдруг чё пропустил и Панас в данном сравнении круче?
Стекла китовые 14-42mm на обоих.
Olympus PEN E-PL1 или Panasonic Lumix DMC-GF3 ????????
Больше склоняюсь к Olympus-у (и визуально и по начинке) но вдруг чё пропустил и Панас в данном сравнении круче?
Стекла китовые 14-42mm на обоих.
- FLASHproject
- Найфоман
Якщо планується використовувати зовнішній спалах то Олік, в нього щей стаб здається в тушці і кращий камерний жипег. Панас же більш "гламурніший" і має кращий відеорежим.
Але одне напевно, так це те, що вони обидва кращі за Nikon J1 як по характеристиках так і по можливостям. Але якщо планується використовувати фотоапарат на автоматичних програмах, то не все так однозначно..... Краще потремати всі три в руках, спробувати, і вже остаточно вирішити.
Але одне напевно, так це те, що вони обидва кращі за Nikon J1 як по характеристиках так і по можливостям. Але якщо планується використовувати фотоапарат на автоматичних програмах, то не все так однозначно..... Краще потремати всі три в руках, спробувати, і вже остаточно вирішити.
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
А еще у Олимпуса довольно тонкий антимуаровый фильтр - при невысоких ИСО будет довольно резок. А если еще вместо которого зума поставить какой-то хотябы 200 гривневый мануальный полтинник... 

- Lazyinventor
- Найфоман
- Контактная информация:
FLASHproject
Сергей Сергеевич
Спасибо!
Нечто подобное я прочитал во всевозможных обзорах. Короче я за Олимпус. Осталось только решиться и брать 
Сергей Сергеевич
Спасибо!

- Arbitr
- Найфоман
А какие туда старые объективы с минимальным геморроем можно поставить?Сергей Сергеевич писал(а): А если еще вместо которого зума поставить какой-то хотябы 200 гривневый мануальный полтинник...
- Lazyinventor
- Найфоман
- Контактная информация:
Можно даже Юпитер-3Arbitr писал(а): А какие туда старые объективы с минимальным геморроем можно поставить?

- FLASHproject
- Найфоман
Практично всіArbitr писал(а):А какие туда старые объективы с минимальным геморроем можно поставить?

- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Вот именно - был бы переходникFLASHproject писал(а):Практично всіArbitr писал(а):А какие туда старые объективы с минимальным геморроем можно поставить?

- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Я сейчас тоже в поиске.Нужна замена разбитому кенону.Отсеял много вариантов и выбрал три.Фотографировать будет жена на автомате.Может посоветуете какой из них делает луше фото в авто.
http://market.yandex.ua/model.xml?modelid=6932731
http://market.yandex.ua/model.xml?model ... &hid=91148
http://market.yandex.ua/model.xml?modelid=6070696
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
ИМХО, если только для съемки в авторежиме и чтоб не париться потом, то Olympus XZ-1 лучше подойдет. А вот если ВДРУГ будет желание развиваться, возиться, что-то докупать, вкладываться финансово и т.д. и т.п. - то только Olympus Pen E-PL1 Kitelpasohot писал(а):Я сейчас тоже в поиске.Нужна замена разбитому кенону.Отсеял много вариантов и выбрал три.Фотографировать будет жена на автомате.Может посоветуете какой из них делает луше фото в авто.

- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Есть у меня абсолютно новый зенит ттл(отснято пленок 10).У него объектив "Гелиос-44мм, 2/58.Это что то нормальное?Если поставить на Олимпус.Или нет?Сергей Сергеевич писал(а):А вот если ВДРУГ будет желание развиваться, возиться, что-то докупать, вкладываться финансово и т.д. и т.п. - то только Olympus Pen E-PL1 Kit
Может все таки его искать,читал в отзывах,что на авто вроде как тоже он нормально делает

- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
По мне так вполне себе ничегоelpasohot писал(а):У него объектив "Гелиос-44мм, 2/58.Это что то нормальное?Если поставить на Олимпус. Или нет?

П.С. У меня из мануального - токо японские, по старым советским - не из своего опыта, исключительно из прочитанного "общественного мнения"

- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Сергей Сергеевич
Понял,еще раз спасибо.
Понял,еще раз спасибо.

- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
- chv
- Найфоман
elpasohot
Lazyinventor
Стосовно Olympus PEN E-PL1 - дуже раджу покрутить в руках для початку. Був розчарований якістю збірки і матеріалів ще на початку свого вибору. До того ж сама модель дуже стара (правда завдяки цьому і дешева). Свого часу віддав перевагу саме Panasonic Lumix DMC-GF3 - отака ляля

- точно вже не перерахую всіх причин, але переваги панасу перед оліком були не тільки в тактильних властивостях (пригадую:
1 - звичайно ж: екран - розмір, кількість точок, сенсорне керування,
2 - автофокус - не памятаю точно в чому, але був одним з кращих на той час,
3- -розмір - чи не найменший на той час - для мене було критично,
4 - ну і звичайно, обєктив - я в нього закохався спочатку дистанційно, і не розчарувався в подальшому !!!! мова про Panasonic Lumix 14mm f/2.5 G !!!!,
5 - ага, до того:відео-режим - у панаса він ан достойному рівні, плюс "следящий автофокус" і можливість мінімального керування налаштуваннями відео).
Орієнтувався свого часу на http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmcgf3
Коротше, раджу іще раз зважити всі агрументи в парі "Olympus PEN E-PL1 или Panasonic Lumix DMC-GF3 ????????"
П.С. на додачу ще конструкція спалаху з можливістю скерування вгору
- знов плюс на користь панаса... чи тут на рівних - у оліка теж спалах піднімається?
Lazyinventor
Стосовно Olympus PEN E-PL1 - дуже раджу покрутить в руках для початку. Був розчарований якістю збірки і матеріалів ще на початку свого вибору. До того ж сама модель дуже стара (правда завдяки цьому і дешева). Свого часу віддав перевагу саме Panasonic Lumix DMC-GF3 - отака ляля

- точно вже не перерахую всіх причин, але переваги панасу перед оліком були не тільки в тактильних властивостях (пригадую:
1 - звичайно ж: екран - розмір, кількість точок, сенсорне керування,
2 - автофокус - не памятаю точно в чому, але був одним з кращих на той час,
3- -розмір - чи не найменший на той час - для мене було критично,
4 - ну і звичайно, обєктив - я в нього закохався спочатку дистанційно, і не розчарувався в подальшому !!!! мова про Panasonic Lumix 14mm f/2.5 G !!!!,
5 - ага, до того:відео-режим - у панаса він ан достойному рівні, плюс "следящий автофокус" і можливість мінімального керування налаштуваннями відео).
Орієнтувався свого часу на http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmcgf3
Коротше, раджу іще раз зважити всі агрументи в парі "Olympus PEN E-PL1 или Panasonic Lumix DMC-GF3 ????????"

П.С. на додачу ще конструкція спалаху з можливістю скерування вгору