Я думаю будет проще купить какую то младшую спаевскую модель и знакомится.
ПС: я никак не могу сложить мнение о себензе... не держал в руках...
LEVUSLEVUS писал(а):Зізнаюсь чесно... Я не є фанатом спаїв узагалі... Візуально не надто подобаються. Але для того, щоб мати більш об'єктивну думку про них, готовий прийняти від камрадів на оглядини "що воно таке?" з поверненням мілю, парамілю, ендуру у будь якому стані хоча б на кілька днів. Різати АБСОЛЮТНО нічого не буде! Відправка в одну і другу сторони за мною (Нова пошта, Укрпошта).
Спаїв там було багато, думаю і зараз також. Ну а на рахунок поганої дороги - тут нічого не вдієшLEVUS писал(а):Треба буде наступного разу, як буду в тому "кінці географії Львова" у продавців запитати за спаї... Але мабуть буду їхати туди вже на БТРі чи танку, бо там навіть не дорога, а напрямок...
Можна у Львові зустріти і на декілька днів помінятись із метою дослідження.LEVUS писал(а):Зізнаюсь чесно... Я не є фанатом спаїв узагалі... Візуально не надто подобаються. Але для того, щоб мати більш об'єктивну думку про них, готовий прийняти від камрадів на оглядини "що воно таке?" з поверненням мілю, парамілю, ендуру у будь якому стані хоча б на кілька днів. Різати АБСОЛЮТНО нічого не буде! Відправка в одну і другу сторони за мною (Нова пошта, Укрпошта).