давайте почнемо, що в такому тоні спілкуйтесь з кимось іншим
Без коментарів...
- Ramok
- Модератор-найфоман
Без коментарів...
Nerv, у літер ж тон? Цікаво. Тобто відповіді не буде. Зрозуміло.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Nerv
- Гуру-найфоман
Без коментарів...
цікаво те що реченя построєно так начебто я щось вам винен. Зрозуміло, що щоб була написана моя думка - питайте на відповідь а не вимагайте її
Carpe diem
- Ramok
- Модератор-найфоман
Без коментарів...
Nerv, так били чи ні?
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
- Nerv
- Гуру-найфоман
Без коментарів...
коли жінку за ноги з машини витягли і вона спиною на дорогу впала то що таке? З такого знімають побої.
Коли вбитий біг до жінки та поліціянтки що там відбувалось?
Carpe diem
- i-mik
- Найфоман-эксперт
Без коментарів...
Дивує позиція деяких користувачів.
Головне - загиблий ніяка не "жертва". П'яне бидло, яке вважало себе "хАзяїном життя". "Пацан к успєху шел".
Нарешті дійшов.
Будь-яке застосування сили проти патрульного поліцейського є неприпустимим. Все. На цьому треба поставити крапку. Але ж не на нашому форумі...
Хотів би я побачити, як наші "пацаны" нападали б на поліцейських у США. Чи хоча б у Польщі. Чому? Можливо, форумні "адвокати" цього вже дохлого негідника нам пояснять? Сміливіше!
А знаєте, що мене найбільше вразило? Те, що та лярва - коханка (а не дружина, як вважається в мережі), яку витягали з автівки, не в кайданках та не заарештована. На відміну від поліцейських.
Мова саме про її злочини. І в множині, я не помилився.
Головне - загиблий ніяка не "жертва". П'яне бидло, яке вважало себе "хАзяїном життя". "Пацан к успєху шел".
Нарешті дійшов.
Будь-яке застосування сили проти патрульного поліцейського є неприпустимим. Все. На цьому треба поставити крапку. Але ж не на нашому форумі...
Хотів би я побачити, як наші "пацаны" нападали б на поліцейських у США. Чи хоча б у Польщі. Чому? Можливо, форумні "адвокати" цього вже дохлого негідника нам пояснять? Сміливіше!
А знаєте, що мене найбільше вразило? Те, що та лярва - коханка (а не дружина, як вважається в мережі), яку витягали з автівки, не в кайданках та не заарештована. На відміну від поліцейських.
Мова саме про її злочини. І в множині, я не помилився.
Best regards
Не бійся, а бийся!
Не бійся, а бийся!
-
- Гуру-найфоман
- Контактная информация:
Без коментарів...
може вони такі самі, ось і захищають… однієї крові, так би мовити.

СМЕРТЬ РАШИСТСКИМ ОККУПАНТАМ!
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Без коментарів...
Випадково натрапив на це відео.
Пропоную подивитись відео, де роздуми про реакцію суспільства,а не про хто правий,а хто винен у трагедії
https://youtu.be/xs6V8Wbt36Q?si=RVnH2iIbMQWqhbIr
Пропоную подивитись відео, де роздуми про реакцію суспільства,а не про хто правий,а хто винен у трагедії
https://youtu.be/xs6V8Wbt36Q?si=RVnH2iIbMQWqhbIr
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- i-mik
- Найфоман-эксперт
Без коментарів...
А які коментарі на цьому мерзенному каналі!
Це ж просто "русскій мір" в своїй гидотній сутності!
Навіщо тут це посилання?
Це ж просто "русскій мір" в своїй гидотній сутності!
Навіщо тут це посилання?
Best regards
Не бійся, а бийся!
Не бійся, а бийся!
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Без коментарів...
Я не читав коментарі,просто подивився відео.Та й цього блогера перший раз побачив.В його відео ніякого руського міра не побачив
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Без коментарів...
Nerv, отже не можете відповісти.
-
- Найфоман
Без коментарів...
ага, в штатах якоїсь з країн в джунглях, можливо, так і було б, розстріляли б автівку з дітьми, не розбираючись хто там і що там і поїхали б далі. Але не в США, де поліцейські блокують автівку порушника, відходять на безпечну відстань, направляють на нього зброю, а потім до хрипоти в голосі кричать "вийдіть з машини!" і чекають поки людина почне виходити.
ось відео для прикладу: https://youtu.be/ojAW0rfqZ_w?si=G0mlYV3DJDcXgKbL
до речі, в цьому відео вони зупинили чоловіка, бо вважали, що він порушив правила руху, а потім, як виявилося, порушення не було. Поліцейських було покарано. Покарано, хоча вони нікого не застрелили і не витягували водія за ноги з автівки і він не вдарявся головою об асфальт. Просто пшикнули йому в обличчя з балончика.
Цивілізовані країни тим і відрізняються, що там є ретельно розроблені інструкції для дій правоохоронців в тих, чи інших ситуаціях і за їх виконанням суворо слідкують. А за порушення карають.
Бо, ясна річ, для поліцейських простіше діяти так:
- зупинити машину
- наказати вийти
- розстріляти всіх, хто є в машині, за невиконання наказу.
Але для суспільства в цілому краще, коли життя людей буде збережено.
Я про цивілізовані суспільства, а не джунглі Африки, де діє закон "в кого зброя той і правий".
Последний раз редактировалось Novak 31 авг 2023, 08:15, всего редактировалось 1 раз.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Без коментарів...
А у нас розстріляли? Панове, перестаньте маніпулювати. Постріли були через напад на поліцейських, а не через порушення ПДД.
- Фішер Мен
- МАЙСТЕР
- FRAG
- Найфоман-эксперт
Без коментарів...
Цікаво, що обидва демагоги на цьому форумі мають першу літеру ніку однакову. Цікавий збіг.Novak писал(а): ↑31 авг 2023, 08:07ага, в штатах якоїсь з країн в джунглях, можливо, так і було б, розстріляли б автівку з дітьми, не розбираючись хто там і що там і поїхали б далі. Але не в США, де поліцейські блокують автівку порушника, відходять на безпечну відстань, направляють на нього зброю, а потім до хрипоти в голосі кричать "вийдіть з машини!" і чекають поки людина почне виходити.
ось відео для прикладу: https://youtu.be/ojAW0rfqZ_w?si=G0mlYV3DJDcXgKbL
до речі, в цьому відео вони зупинили чоловіка, бо вважали, що він порушив правила руху, а потім, як виявилося, порушення не було. Поліцейських було покарано.
Цивілізовані країни тим і відрізняються, що там є ретельно розроблені інструкції для дій правоохоронців в тих, чи інших ситуаціях і за їх виконанням суворо слідкують. А за порушення карають.
Бо, ясна річ, для поліцейських простіше діяти так:
- зупинити машину
- наказати вийти
- розстріляти всіх, хто є в машині, за невиконання наказу.
Але для суспільства в цілому краще, коли життя людей буде збережено.
Я про цивілізовані суспільства, а не джунглі Африки, де діє закон "в кого зброя той і правий".
Нащо всі ці блаблабла?
Нащо писати відверту єрунду?
В сухому залишку ситуації є тільки один важливий момент- довбні вирішили ФІЗИЧНО напасти на озброєних поліцейських, що знаходилися при виконанні своїх обов'язків.
Але "нє пафартіла, нє павєзло".
Бо це закономірний результат нападу. Робиш насильство щодо озброєної поліції - "і як жє так, нас то за что?"
А що ви так з Нєрвом засуєтилися?
Плануєтє нападати на поліцейських?
-
- Найфоман
Без коментарів...
Novak, досить брехати стосовно Африки! Досить! Я там був, коли працював так би мовити демонстратором деяких предметів побуту.
Там теж діють закони і працює здоровий глузд.
Так, під час пересування Намібією, ПАР, Танзанією звикаєш до пістолета в кобурі на поясі, в Анголі, Уганді вже доводиться носити АР-15 чи калаш. Однак в кожній країні є свої навіть традиції.
І я бачив людей, котрі як ви вважали «в кого зброя той і правий», людей з колишнього СРСР, а потім вони зникали, раптово, після неакдекватної поведінки з пострілами в бік місцевих, а потім місцеві за чашкою самогону зізнавались - «а отой ваш Іван Петрович - погана людина, після того як він зник біля нашого містечка вранці, ми ввечері шашлик смажили, потім животи три дні боліли, а дітки ще й дристали....»
От так. Традиції треба поважати й бути чемними.
Там теж діють закони і працює здоровий глузд.
Так, під час пересування Намібією, ПАР, Танзанією звикаєш до пістолета в кобурі на поясі, в Анголі, Уганді вже доводиться носити АР-15 чи калаш. Однак в кожній країні є свої навіть традиції.
І я бачив людей, котрі як ви вважали «в кого зброя той і правий», людей з колишнього СРСР, а потім вони зникали, раптово, після неакдекватної поведінки з пострілами в бік місцевих, а потім місцеві за чашкою самогону зізнавались - «а отой ваш Іван Петрович - погана людина, після того як він зник біля нашого містечка вранці, ми ввечері шашлик смажили, потім животи три дні боліли, а дітки ще й дристали....»
От так. Традиції треба поважати й бути чемними.
-
- Найфоман
Без коментарів...
постріли були наслідком непрофесійних дій поліцейських, починаючи із витягування жінки водія за ноги з автівки, з гепанням головою об асфальт.
Якби не було б цього, то не було б і всього наступного, включаючи три постріли в спину тому чоловіку, який кинувся захищати свою жінку.
Подивіться відео вгорі, де показано, як діють поліцейські в США в подібному випадку. Заблокували автівку, відійшли і наказали чоловіку вийти і ... чекають. А за те, що один із них вирішив прискорити цей процес виходу водія з машини і пшикнув в обличчя водієві балончиком, в результаті були покарані.
А в випадку в Дніпрі поліцейські діяли так, що все переросло в трагедію. Якби діяли так, як поліцейські в США на відео вгорі, то нічого такого не було б.
- FRAG
- Найфоман-эксперт
Без коментарів...

Так і є. Але цей єдиний важливий тезіс вони з Нєрвом просто ігнорують.
Ломляться у стіну поруч з відкритими дверима з дивовижною наполегливістю.
Відповідь проста і єдина.
"- Мєня ж посадять!
- А ти не воруй!"
Не нападайте на озброєних людей, очікуючи що вони стріляти по вас не мають права і тому ви можете безкарно їх бити. Це так не працює.

-
- Найфоман
Без коментарів...
До речі, на відміну від поліцейських вгорі, дії яких призвели до смерті людини, був свідком професійних дій іхніх колег. Дій по відношенню до п'яних громадян, до речі.
1. В парку п'яний чоловік, якому патруль зробив зауваження, почав напирати на поліцейських, кричати і розмахувати руками. Його застрелили? Ні. Спробували вгамувати словами, а потім професійно заламали руки за спину, одягли кайданки і повели... в невідомому напрямку))
2. На вокзалі п'яненький солдат-відпускник, теж поводився неадекватно, чіплявся до людей, підійшли поліцейські, почали розмовляти з ним, виясняти хто такий, то він і до них почав стрибати, руками розмахувати, виривався кудись бігти. Застрелили? Бляха, знову ні. Заблокували, скрутили, відвели в станційний відділок і... ні він не пропав безслідно, вийшов звідти через досить короткий час, з почервонілим, але цілим обличчям, таке враження, що навіть протверезів))
А могли ж "очистити цей світ від отих негідників", як сказали б тут дехто з "недемагогів".
А ще я думаю, що коли б отак вбили когось із рідних/близьких тих, хто зараз виправдовує дії поліцейських в Дніпрі, то їх позиція була б геть іншою. Вимагали б розібратися, покарати, звільнити, посадити і т.п.
1. В парку п'яний чоловік, якому патруль зробив зауваження, почав напирати на поліцейських, кричати і розмахувати руками. Його застрелили? Ні. Спробували вгамувати словами, а потім професійно заламали руки за спину, одягли кайданки і повели... в невідомому напрямку))
2. На вокзалі п'яненький солдат-відпускник, теж поводився неадекватно, чіплявся до людей, підійшли поліцейські, почали розмовляти з ним, виясняти хто такий, то він і до них почав стрибати, руками розмахувати, виривався кудись бігти. Застрелили? Бляха, знову ні. Заблокували, скрутили, відвели в станційний відділок і... ні він не пропав безслідно, вийшов звідти через досить короткий час, з почервонілим, але цілим обличчям, таке враження, що навіть протверезів))
А могли ж "очистити цей світ від отих негідників", як сказали б тут дехто з "недемагогів".
А ще я думаю, що коли б отак вбили когось із рідних/близьких тих, хто зараз виправдовує дії поліцейських в Дніпрі, то їх позиція була б геть іншою. Вимагали б розібратися, покарати, звільнити, посадити і т.п.
- FRAG
- Найфоман-эксперт
Без коментарів...
І знову порція демагогії та "тру сторі".
Вочевидь, коли нападник один, та не здатен нанести шкоду кільком, то ніхто в нього стріляти не стане.
Тут ситуація геть інша.
Поліцейські по закону повинні зупинити порушника.
У разі відсутності в нього документів на право керування вони повинні подорож зупинити. І у випадку спроби порушника втекти, вони повинні його зупинити. Причому, у випадку опору, використовуючи спеціальні засоби, прийоми та навіть зброю. З абсолютно дрібязкової ситуації порушники зробили смертельно небезпечну. І отримали по справах своїх.
У штатах, доречі, є чудова юридична норма судити за вбивство тих, хто зробив його неминучим або дуже вірогідним. Наприклад, хто підбурював нападника або робив разом з ним дії, що привели до його загибелі. Наприклад, коли поліція вб'є одного з грабіжників, інший отримає звинувачення не тільки у пограбуванні, а ще й і у вбивстві.
Сподіваюся, жінка, що була співучасницею нападу загиблого на поліцейських, також буде засуджена до реального строку за ґратами.
Цей випадок повинен стати знаковим прецедентом.
Вочевидь, коли нападник один, та не здатен нанести шкоду кільком, то ніхто в нього стріляти не стане.
Тут ситуація геть інша.
Поліцейські по закону повинні зупинити порушника.
У разі відсутності в нього документів на право керування вони повинні подорож зупинити. І у випадку спроби порушника втекти, вони повинні його зупинити. Причому, у випадку опору, використовуючи спеціальні засоби, прийоми та навіть зброю. З абсолютно дрібязкової ситуації порушники зробили смертельно небезпечну. І отримали по справах своїх.
У штатах, доречі, є чудова юридична норма судити за вбивство тих, хто зробив його неминучим або дуже вірогідним. Наприклад, хто підбурював нападника або робив разом з ним дії, що привели до його загибелі. Наприклад, коли поліція вб'є одного з грабіжників, інший отримає звинувачення не тільки у пограбуванні, а ще й і у вбивстві.
Сподіваюся, жінка, що була співучасницею нападу загиблого на поліцейських, також буде засуджена до реального строку за ґратами.
Цей випадок повинен стати знаковим прецедентом.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
Без коментарів...
Побачив в ФБ пост Івана Леньо
Якщо дніпровського патрульного визнають винним і посадять, цим рішенням буде прецедент, після якого сотні поліцейських по всій країні або покинуть службу, або скажуть собі «та нах мені це все треба, рятувати вас від пʼяного бидла, та ще й сідати за це в тюрму. Самі себе рятуйте в наступний раз».
Якщо дніпровського копа виправдають, сотні мудаків в країні задумаються в наступний раз, бикувати перед патрульними, чи ні.
Джерело https://www.facebook.com/ivan.lenyo
Якщо дніпровського патрульного визнають винним і посадять, цим рішенням буде прецедент, після якого сотні поліцейських по всій країні або покинуть службу, або скажуть собі «та нах мені це все треба, рятувати вас від пʼяного бидла, та ще й сідати за це в тюрму. Самі себе рятуйте в наступний раз».
Якщо дніпровського копа виправдають, сотні мудаків в країні задумаються в наступний раз, бикувати перед патрульними, чи ні.
Джерело https://www.facebook.com/ivan.lenyo
Мова, це також наша зброя
- Explorer
- Найфоман-эксперт
Без коментарів...
Так, як виявилось, не така вже вона яжемать, діти в салоні не її, тож реальний термін дати можуть, і є за що.
Багато хто забув "Зайцеву і ко", які під наркотою/бухлом вчиняли дтп з величезною кількістю жертв. Тоді всі дружно хейтили поліцію за бездіяльність у виявленні таких відморозків за кермом. Що знову не так?
-
- Найфоман
Без коментарів...
для мене ситуація виглядає отак:
"З абсолютно дрібязкової ситуації поліцейські зробили смертельно небезпечну. І отримають по справах своїх."
Вже пояснив чому, навів приклад з поліціянтами США, які, також, в абсолютно дріб'язковій ситуації, трошечки перевищили свої права, вимагаючи водія залишити автівку і... отримали покарання. Просто набридло їм чекати поки він сам вийде і пшикнули в очі балончиком.
А тут наші взялися тягнути за ноги з машини, вдарили жінку головою об асфальт, чоловік, який до того сидів в машині як в танку, тримав двері, щоб їх не відкрили і не збирався виходити, вискочив і кинувся захищати свою жінку і... понеслася смертельна карусель.
- Зольдатен
- Гуру-найфоман
Без коментарів...
Іпать ви попаяні, скільки можна переливати з пустого в порожнє? Старий добрий форум, «я дерусь потому что я дерусь» с.
Щось коли я піднімав тему про війну і мобілізацію не було стільки охочих

Щось коли я піднімав тему про війну і мобілізацію не було стільки охочих