GeorgCH писал(а): ↑Вчера, 09:00
з чого розпочати!?
Розпочати з (якщо є час та натхнення):
1 - кладемо лист норі на дощечку
2 - зверху лист норі намащуємо вершковим сиром або плавленим сиром типу "Янтар", не товстим шаром.
3 - кладемо зверху на сир порізані вздовж на чвертки малосольні огірки, поперек листа, від краю до краю
4 - зверху огірків викладаємо шматочки оселедця, поперек, від краю до краю
5 - зверху оселедця намащуємо другу половину сиру
пункти 3 та 4 - вистачить покласти огірки та оселедця на довжину десь 40-50 мм
6 - скручуємо рол
7 - ріжемо рол на шматочки
Смакує з гарячим солодким чаєм з лимоном. Вранці.
Аналогічний рол, тільки ввечері, смакує з холодним білим чаєм з морозилки
