Я особисто думаю, що конкретно ті японці, в яких придбано частину ножів, просто беруть ті коробки валом, скоріш за все замовляють у Китаї. Та просто додають їх до б/в ножів, що перепродають в своєму магазині.
Spyderco-флуд: обговорення та інше
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Spyderco-флуд: обсуждения и прочее
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Для Вас це более приоритетный вопрос чем оригинальность ножа, мы вже зрозуміли. Поэтому игнорируете все вопросы по ножу кроме буклета.
Скорее всего они берут там підробки, кладут в оригинальные коробки и продають як оригиналконкретно ті японці, в яких придбано частину ножів, просто беруть ті коробки валом, скоріш за все замовляють у Китаї. Та просто додають їх до б/в ножів, що перепродають в своєму магазині.

Последний раз редактировалось RPD_macro 27 ноя 2022, 11:13, всего редактировалось 2 раза.
S110V
M398

- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Та для Вас мабуть так само, - треба будь-якою ціною довести, що то підробка, та Ви праві. Треба ж почухати своє ЧСВ за рахунок інших, розумію.
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Мне нужно довести что это підробка не потому что "я прав", а именно потому что это підробка. "чсв" меня нисколько не волнует, ато б постарался стрелочки аккуратнее рисовать.
Вижу раз по замечаниям самого ножа возразить нечего, начинаете вживати черную риторику переходя на личность оппонента.
Если я вижу підробку, а особенно в продажных темах, то почему должен молчать в тряпочку и проходить мимо, а кидалы будут делать свое?
Вы с самого начала провозглашали на весь форум что ножи куплены в Японии (наче делику когда-то делали в другом месте), видимо цей факт должен был так заворожить покупателей чтоб и в голову не пришло что это підробка.
Меня хоть это и насторожило, но рассматривать с лупой не стал, бо на том фото делики видно плохо, а милитари у меня не было, по ним ничего не могу сказать.
Вижу раз по замечаниям самого ножа возразить нечего, начинаете вживати черную риторику переходя на личность оппонента.
Если я вижу підробку, а особенно в продажных темах, то почему должен молчать в тряпочку и проходить мимо, а кидалы будут делать свое?
Вы с самого начала провозглашали на весь форум что ножи куплены в Японии (наче делику когда-то делали в другом месте), видимо цей факт должен был так заворожить покупателей чтоб и в голову не пришло что это підробка.
Меня хоть это и насторожило, но рассматривать с лупой не стал, бо на том фото делики видно плохо, а милитари у меня не было, по ним ничего не могу сказать.
Последний раз редактировалось RPD_macro 27 ноя 2022, 16:37, всего редактировалось 3 раза.
S110V
M398

- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Мені лише цікаво, де був такий досвідчений правдоборець, коли я викладав загальне фото ножів з Японії в галереї? Чому ж Ви тоді не попередили про можливу неоригінальність? Чи тоді не було такої потреби? Або скажете, що не бачили? Дуже зручний диференційований підхід до питання, що тут скажешь...
Без образ, але особисто я більше довіряю оцінці Michael Janich, ніж Вашій. Дякую за увагу
Без образ, але особисто я більше довіряю оцінці Michael Janich, ніж Вашій. Дякую за увагу

- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Я пишу тільки про те, в чому точно на сто відсотків розуміюся. Оцінювати марку сталі по фото - не моє, тому залишу це на долю "спеціалістів".
Оцініть краще лімітовану ендуру в галереї, якщо маєте такий хист в оцінці по фото.
Заздалегідь вдячний.
-
- Найфоман
Якщо б Ви створили окрему тему в якій запостили фото своїх ножів і попросили спільноту оцінити чи ці ножі справжні, ми б тоді отримали зовсім інше спілкування.
Вам б радо допомогли з цим.
Коли Ви просто постите фото ножів, ніхто з лупою не буде придивлятися чи це оригінальні ножі, в мене є ножі зроблені нашими майстрами за мотивами брендових ножів і на фото вони виглядають подібно до брендових, але коли уважно придивитися, то стане зрозуміло що це ніж за мотивами бо немає ніяких надписів і суттєво відрізняється від оригіналу.
-
- Найфоман-эксперт
Это помогло бы решить вопрос .
Причем до войны- запросто . У меня лаборатория на предприятии была .
В крышу с300 прилетела , когда теперь будет работать , и будет ли вообще х.з.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Так а що змінилося, коли я виклав один ніж в продажу? Всі зненацька дуже зацікавилися та повитягали лупи з кишень, не інакше...Volodia писал(а): ↑27 ноя 2022, 11:47 Якщо б Ви створили окрему тему в якій запостили фото своїх ножів і попросили спільноту оцінити чи ці ножі справжні, ми б тоді отримали зовсім інше спілкування.
Вам б радо допомогли з цим.
Коли Ви просто постите фото ножів, ніхто з лупою не буде придивлятися чи це оригінальні ножі, в мене є ножі зроблені нашими майстрами за мотивами брендових ножів і на фото вони виглядають подібно до брендових, але коли уважно придивитися, то стане зрозуміло що це ніж за мотивами бо немає ніяких надписів і суттєво відрізняється від оригіналу.
Ось сьогодні я прямо попросив оцінити справжність ножа по фотографії в галереї, але поки що шановна спільнота не дуже квапиться з допомогою. Мабуть все ж таки певною мірою тут є диферинційований підхід... от якби в продажу виклав, то мабуть вже щось і сказали.
- no2
- Найфоман-эксперт
Jaret, подход ко всем одинаковый. Просто после попытки продажи фейков под видом оригиналов, отношение изменилось. Особенно из-за брыканий и рассказов что «японские японцы знают лучше». Вам чётко указали на несоответствие в деталях. Ваши отношения с японцами здесь никого не интересуют, а вот честные продажи да. Намеренно или не намеренно Вы выставили на продажу фейки, это остаётся на Вашей совести, а рассказы «я не знал» уже мало кого убедят, после перепалок. Поэтому не обижайтесь, но Вы виноваты сами в таком к Вам отношении.
- tarkus
- Найфоман-эксперт
Последние два дня содержание постов в теме строго соответствует названию темы - "Spyderco-флуд". 

- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Мені так взагалі не знається, що він однаковий. Принаймні, не у всіх учасників форуму.
Щодо продажу - давайте будемо чітко дотримуватись фактів, тут я виставив в продаж лише ОДИН ніж, який визнано оригінальним на офиційному форумі Спайдерко (щоб там не вважали окремі особи, присутні тут).
Якщо бриканнями Ви називаєте намагання обгрунтовано та аргументовано довести свою точку зору, та захист від хамства з боку окремих учасників - то нехай, більш того, можна вважати, що таке "брикання" є моєю життєвою позицією.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
спайдерко форум вже не той
, всі знавці та експерти переїхали на фб Spyderco Millie, PM2, Para3 Club
https://m.facebook.com/groups/milliepm2p3club/about/

Life is a series of choices.
- tarkus
- Найфоман-эксперт
100% ответивших экспертов на Spyderco Forum - за то, что это оригинал.
(1 ответ от общего количества постов в 1 пост - это 100%)
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
- fx27
- Найфоман
Jaret,
ви ведете себе як росіяни, на явні речі говорите протилежне, і взагалі не визнаєте жодних аргументів, ще трохи і доведеться плисти за москвою.
ви ведете себе як росіяни, на явні речі говорите протилежне, і взагалі не визнаєте жодних аргументів, ще трохи і доведеться плисти за москвою.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Life is a series of choices.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Jaret, щоб щось мене довести потрібно зробити хiм.аналіз, а поки що так
Резиновая Зина
Не ведает стыда.
Не прима-балерина,
А тёлка, хоть куда!(с)