Саме пряме відношення - бо в продаж я виставив саме деліку, а не мілітарі. Це якщо не виривати фрази з контексту, та прочитати все взагалі, а не через слово. Тоді стане ясно, що тут не було ніяких спроб продати мілітарі, лише їхні фото були перед цим виставлені в галереї - і тоді ніхто взагалі не написав ні про які підробки, особливо ті, хто потім кричав про це голосніше за всіх....Volodia писал(а): ↑26 ноя 2022, 22:23 Ви далі продовжуєте відверту маніпуляцію. Вам написали що Мілі явна підробка, а Ви тут розказуєте, що на форумі Спайдерко підтвердили, що Деліка справжня.
Яке відношення справжність Деліки має до Міль. Вам дехто написав коменти в дуже грубій формі, тому що спроба продати підробки під виглядом оригінала є найбільшим гріхом на ножових форумах.
Я Вам особисто поясню цей момент, як спеціаліст в галузі реєстрації та захисту об'єктів інтелектуальної власності, - позначення ТМ додається до зображення чи тексту торгових марок в період процесу їх реєстрації, це тривалий час, в Україні зараз займає приблизно 1,5 - 2 роки. А після того, коли торгова марка офіційно зареєстрована та видано Свідоцтво про її реєстацію, в офіційних бюлетенях проведено публікацію про реєстрацію такої торгової марки, тоді позначення ТМ замінюється на ®.
Це свідчить про те, що даний ніж - з перших випусків, коли торгова марка DELICA знаходилась в процесі держаної реєстрації. А показаний Вами буклет - від більш пізньої версії, коли ТМ DELICA вже була зареєстрована.
До речі... Те, що Ви не в курсі таких нюансів, та апріорі вважаєте ножі з буклетами з позначкою ТМ замість ® (або визначаєте оригінальність ножа на підставі аналізу коробки або буклету), на мою особисту думку, аж ніяк не свідчить про Вашу досвідченість в цьому питанні

Але я вже бачу, що незважаючи на визнання та підтвердження оригінальності даного конкретного ножа на офіційному форумі Спайдерко, як остаточний фінальний доказ у спірному питанні - за порадою модератора Ramok, місцеві "експерти" все одно вважатимуть, що вони знаються на цьому питанні краще та залишаться при своєму, незважаючи ні на що... бо тоді прийдеться визнати власну помилку та упереджене ставлення особисто до мене, а переважна більшість людей цього дуже не любить робити. Тому залишу це на вашій совісті...