Я сьогодні з ......
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Я сьогодні з ......
7cross7, так,За даними аналітиків, через війну скоротилася середня тривалість життя. Зокрема,2020 року середня тривалість життя чоловіків становила 66,4 року,2023-го – 57,3 року. Жінки 2020 року в середньому жили 76,2 року, 2023-го – 70,9 року.(С)
але я не очкую, всі під Богом ходимо
але я не очкую, всі під Богом ходимо
Life is a series of choices.
-
- Найфоман-эксперт
Я сьогодні з ......
ще школярами, тільки починали палити, приятель розповідав, що це геть не шкідливо і його дід палив з шести років і нічого...А помер, коли було за 90. Їхав на велосипеді (90+) та потрапив під коня. Хто знає, скільки б ще прожив...
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Я сьогодні з ......
Volodia, Churchill maintained his heavy drinking and smoking lifestyle all while leading his nation through a war and as a renown public speaker and author. He still managed to live to age 90. Good genetics.(С)
https://www.quora.com/How-much-alcohol- ... 0day%20off.
«Ми всі черви, — сказав Вінстон Черчілль, — але я вважаю, що я світлячок». Він також був вихором енергії, планів, меморандумів, ідей, книг, картин, жартів, подорожей та самоугодження.
Він брав участь у кількох війнах (Британська Індія, Англо-Суданська війна та Друга англо-бурська війна). Він знав та впливав на всіх, хто мав значення. Він писав так, ніби його життя було поставлено на карту. Він — гігантська постать у світі.
І він пив феноменально багато. Він любив алкоголь. Він був йому потрібний. Він не міг функціонувати без нього.(С)
https://www.quora.com/How-much-alcohol- ... 0day%20off.
«Ми всі черви, — сказав Вінстон Черчілль, — але я вважаю, що я світлячок». Він також був вихором енергії, планів, меморандумів, ідей, книг, картин, жартів, подорожей та самоугодження.
Він брав участь у кількох війнах (Британська Індія, Англо-Суданська війна та Друга англо-бурська війна). Він знав та впливав на всіх, хто мав значення. Він писав так, ніби його життя було поставлено на карту. Він — гігантська постать у світі.
І він пив феноменально багато. Він любив алкоголь. Він був йому потрібний. Він не міг функціонувати без нього.(С)
Life is a series of choices.
- corsar_s
- Гуру-найфоман
Я сьогодні з ......
bronco, скажіть, будь ласка, сорт рису.
Если, вдруг, я Вам не отвечаю, значит я не вижу Ваши сообщения. Уж, извините!
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
Я сьогодні з ......
corsar_s,
В нас такий на ринках продають в полотняних мішечках, індійський
В нас такий на ринках продають в полотняних мішечках, індійський
Мова, це також наша зброя
- bronco
- Найфоман