Шановний Ramok до Вас особисто жодних претензій. Хто писав - той знає... а якщо забули, то нагадаю для всіх - коли вас називають у відкритих ресурсах, цитую "хер, гнида, падаль" - це взагалі вважається нормально та адекватно?! Що б там не було написано перед тим. При тому, що як вже було відмічено раніше, до першої теми з продажу деліки я виставляв вже загальні фото отриманих з Японії ножів в галереї, але тоді нікого це не зацікавило та ніхто мені навіть не натякнув, що з тими ножами може бути щось не те... Якщо на цому ресурсі таке в порядку речей, то я зроблю відповідні висновки.Ramok писал(а): ↑25 ноя 2022, 21:29 Я жодного матюка не писав. А от така відповідь мені не сподобалась.
А матюки... А як Ви думаєте, приємно бачити, що хтось хоче когось надурити? Особливо, коли той когось, твій знайомий чи приятель. Помилково чи ні - то інше питання. Вже неодноразово були такі ситуації з підробками-оригіналами, але така різка реакція - вперше. На рейберті модери не розбирались. Там просто все автоматом в репліки перевели і не хвилює.
Щодо іншого - я вже начебто докладно та відкрито пояснив ситуацію, надав відповідних доказів на підтвердження власної позиції, за власною ініціативою зазначив про закриття теми з продажу єдиного ніжа, хоча питання щодо його оригінальності остаточно не вирішене, - і після цього Ви все ще вважаєте, що я свідомо бажав когось тут надурити? Якщо так, то Бог Вам суддя...