Spyderco-флуд: обговорення та інше
- Ramok
- Модератор-найфоман
Spyderco-флуд: обсуждения и прочее
Ну а тепер питання до власників оригіналів деліки. Які у вас торкси?
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Деліки зараз немає, але пишуть :T6 та T8 Size Of Torx Bits Required For Delica 4 Lightweight Disassembly? https://www.reddit.com/r/spyderco/comme ... _delica_4/
Life is a series of choices.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
Cutlery Shoppe Black Friday SALE is live, half off of PM2s and select discounted Spydercos. Check out these crazy prices! (Does not include exclusives)

Life is a series of choices.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Вибачаюсь, я неправильно зазначив, осевий гвинт деліки - під Т8.

То що на це можуть сказати спеціалісти? Окрім того, що я неуважний... сам знаю (
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Специалист пару страниц назад не поленился вам стрелочками по фото показал - отличия от оригинала. Также продублировал это в теме на Райберте. Странно, что этого мало.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Давайте раз та назавжди поставимо всі точки над Ї, коли я задаю питання, воно стосується всіх зацікавлених учасників форуму, окрім olegpan. Як мінімум до моменту принесення офіційних вибачень за відкриті нецензурні образи на мою адресу. Але краще взагалі утриматись від спілкування. Дякую.
Тепер по суті, спеціаліст виклав мої та ще якісь фото, зі стрілочками. Чим саме вони відрізняються, та як саме це доводить, що один ніж є оригіналом, а інший - реплікою, він так і не зазначив, а думки читати я нажаль не вмію.
Та вже традиційно натякну, що якими б досвідченими не вважали себе спеціалісти (в будь-яких сферах), але лікуванням по фотографії та через телевізор можуть займатись тільки особи накшталт Кашпіровського... ІМХО.
Тепер по суті, спеціаліст виклав мої та ще якісь фото, зі стрілочками. Чим саме вони відрізняються, та як саме це доводить, що один ніж є оригіналом, а інший - реплікою, він так і не зазначив, а думки читати я нажаль не вмію.
Та вже традиційно натякну, що якими б досвідченими не вважали себе спеціалісти (в будь-яких сферах), але лікуванням по фотографії та через телевізор можуть займатись тільки особи накшталт Кашпіровського... ІМХО.
- olegpan
- Найфоман-эксперт
Пока вы пишете на общедоступном форуме - все участники имеют полное право комментировать/цитировать ваши посты. В том числе и olegpan

Для этого надо просто присмотреться и увидеть разницу. Не бывает так, чтобы на заводе сегодня прессформу для пластика сделали так, а завтра поставили примерно похожую,
Вам нужно постановление Верховного суда Украины? Или из Гааги бумага? Что может служить для вас доказательством?
Как по мне, то после многих постов на специализированных ресурсах - делать вид, что "еще не все так однозначно" и "тут подделок нет" - это где-то рядом с откровенной наглостью.
Я, честно говоря, не понимаю мягкости администраций обоих форумов к вам. Как по мне, то продавец подделок под видом оригинала - это или жадный глупец (который не понимал, что купить новые Милитари в количестве у физ лица заметно дешевле 200 долларов - фантастика) или подлец (который понимал или догадывался, что это "почти оригинал").
В первом случае можно понять и простить, выписав соответствующее наказание - при условии признания ошибок, раскаяния, возврата денег, если они были и т.п. Но когда человек все так же стоит в позе "вы мне должны доказать, иначе я считаю это оригиналами от авторитетного японского продавца" - больше похоже на второй вариант.
- totorro
- Найфоман
Jaret, скажіть будь ласка. А ви після виникнення цієї теми самі вивчали питання ознак раплік? Бо таке враження що ви чекаєте що прийде "бог із машини" і все розкладе по поличками. Часу пройшло достатньо для вивчення теми а ресурсів повно. Як відео так і статей. Воно б зняли всі ваші питання. Якщо вони не надумані
- fx27
- Найфоман
И вообще не правильно поставлен вопрос:докажите мне ,вы все, что я не продаю фейки
а может нужно доказать обратное? 

- Ramok
- Модератор-найфоман
Jaret, я Вам пропоную звернутися на форум спайдерко. Чи самому, чи через когось. Імхо, їх резолюція і буде останньою.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Так, звісно після виникнення такої ситуації я витратив певний час на дослідження питання порівняння оригіналів та реплік. І якщо щодо придбаних мілітарі все більш-менш стало ясно, то щодо деліки - навпаки, в мене складується враження, що цей ніж є оригінальним. Але спеціалістам по фото воно видніше, порівняти наживо ніхто так і не наважився... хто я тут такий, новачок, якого можна матюками вкривати за допущену через некомпетентість помилку ((totorro писал(а): ↑25 ноя 2022, 12:48 Jaret, скажіть будь ласка. А ви після виникнення цієї теми самі вивчали питання ознак раплік? Бо таке враження що ви чекаєте що прийде "бог із машини" і все розкладе по поличками. Часу пройшло достатньо для вивчення теми а ресурсів повно. Як відео так і статей. Воно б зняли всі ваші питання. Якщо вони не надумані
Що ж, дійсно питання краще винести на розгляд на форумі Спайдерко.
Але все-таки ще раз зверну увагу модераторів на поведінку окремих учасників, у яких явно підгорає одне місце (або воно просто таке є завжди), наче їх силоміць примушують щось купувати і вони від цього ведуть себе як відверті хами...
- Ramok
- Модератор-найфоман
Jaret, то Ви ще не бачили, як тут спілкуватися можуть. А Ви уявіть свою рекцію, якщо б хтось на риболовецькому форумі виставив якісь рідкісні японські воблери, як оригінальні, а Ви бачите, що з ними щось не те. Яка б Ваша була реакція? Пройшли б мимо теми, як Ви всім радили?
-
- Найфоман
Скажімо так - на риболовних форумах нікого статевими органами одразу ж не обкладують. А тут було саме воно. Ще й дехто тут мафію вигадав, яка й зареєструвалася тільки для того, щоб на ножовому форумі (! ! !) впарювати гарантовані підробки. Для цього лох.уа краще підходить...Ramok писал(а): ↑25 ноя 2022, 17:14 Jaret, то Ви ще не бачили, як тут спілкуватися можуть. А Ви уявіть свою рекцію, якщо б хтось на риболовецькому форумі виставив якісь рідкісні японські воблери, як оригінальні, а Ви бачите, що з ними щось не те. Яка б Ваша була реакція? Пройшли б мимо теми, як Ви всім радили?
При тому, кли фото були викладениі попередньо, ніхто на це не вказував. А як справа торкнулася гаманця, одразу ж почалось. Добрі люди...
Доречі, деякі стрілки на малюнках я й сам не зовсім зрозумів, наприклад, про поліграфію: маю декілька гарантовано оригінальних спайдерок, які не могли підробити, бо вони були або куповані задовго до китайської навали, або взагалі ці моделі не підробляли. І всюди воно різне...
Пропоную тому, хто зареєстрований на спайдерфорумі, викласти туди наявні фото, бо реєструватися через це - хай йому грець, без того часу небагато.
Зрозуміло одне: купувати хоч де те, що було відтворено китайцями, можливо тільки у разі 100 % володіння предметом, бо й офіційна крамниця тебе може взути.
Последний раз редактировалось Yurassik 25 ноя 2022, 19:29, всего редактировалось 1 раз.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Ramok писал(а): ↑25 ноя 2022, 17:14 Jaret, то Ви ще не бачили, як тут спілкуватися можуть. А Ви уявіть свою рекцію, якщо б хтось на риболовецькому форумі виставив якісь рідкісні японські воблери, як оригінальні, а Ви бачите, що з ними щось не те. Яка б Ваша була реакція? Пройшли б мимо теми, як Ви всім радили?
Не знаю точно, чи пройшов би, можливо. Якщо воно для мене не важливе, то я не лізу в чужі справи. Але якщо б зауважив, то певно не обкладав би х...ями незнайомих мені людей - це точно.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Поки писав, вже випередили, бо думки схожі...
На форумі спайдерко я принципово зарегився та задав питання про деліку, чекаю перевірки повідомлення модератором.
На форумі спайдерко я принципово зарегився та задав питання про деліку, чекаю перевірки повідомлення модератором.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Jaret, тобто Ви побачите, що хтось хоче надурити Ваших камрадів і пройдете мимо? Дуже цікаво і сумно.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Був я зареєстрований на нашому місцевому. Нічим не відрізняється спілкування. А бан зловив за карту, де можна ловити рибу, а де ні під час весняної заборони. Карта офіційна. Та і манера спілкування Вашого товарища цікава. "У Вас підробки" - "Проходьте повз". Теж не дуже ввічливо, як на мене.
-
- Найфоман
- Ramok
- Модератор-найфоман
Я жодного матюка не писав. А от така відповідь мені не сподобалась.
А матюки... А як Ви думаєте, приємно бачити, що хтось хоче когось надурити? Особливо, коли той когось, твій знайомий чи приятель. Помилково чи ні - то інше питання. Вже неодноразово були такі ситуації з підробками-оригіналами, але така різка реакція - вперше. На рейберті модери не розбирались. Там просто все автоматом в репліки перевели і не хвилює.
- Ramok
- Модератор-найфоман
О, вже теми взагалі нема.
-
- Найфоман
Так і має бути, мабуть, вже Вадим сам видалив тему. Сумнівні речі краще не продавати взагалі.
Щодо різких висловлювань від нього - я написав, чим це могло бути спровоковане - коли тебе матом паплюжать, мимоволі стаєш, скажімо так, не дуже ввічливим та обачним. Навіть коли той, хто матюкає, робить це з самих найкращіх, на його думку, міркувань.