Благодарю!lets_smile писал(а):Катайтесь с туклипсами. Спец обувь не нужна, нога фиксирована. Выстегнуться/встегнуться можно быстро. Пара дней практики.
Также принял к сведению.

Благодарю!lets_smile писал(а):Катайтесь с туклипсами. Спец обувь не нужна, нога фиксирована. Выстегнуться/встегнуться можно быстро. Пара дней практики.
Предлагаю ещё добавить цену велосипеда.walker писал(а):К цене контактных педалей нужно еще цену обуви под них добавлять.
Вітаю!chv писал(а):Ну що ж, приймаю вітання - тепер я теж на двох... колесах) Вчора пригнав свого GT karakoram2.0, сьогодні зраночку уже катнув для проби околицями близько 40 км
Дехто і зимою катаєтьсяchv писал(а):Попереду зима, але хочеться встигнути ще покатать,
Як казав один знайомий: "велосипедист повинен виглядати, як папуга і сяяти, як новорічна ялинка"chv писал(а):закупитись різними корисними в речами (першою чергою після поїздки містом - хочеться обвішатись ліхтарями та світловідбиваючою стрічкою![]()
накраще - це місцевий велофорум, де ви зможете не тільки поспілкуватися, але і зустрітися і покататися разом з однодумцями.chv писал(а): П.С. підкажіть толковий велофорум.
А мне вот такое понраlets_smile писал(а):Мужики, я посмотрел видео трассы с ежегодных крымских SuperD соревнований. Всегда думал, что там аццкий даунхилл с безумным "валевом", вылетами и прочими мозгодробильными изысками. А тут такое кросскантри: .
Люблю кататься зимой ! Резина стоит обычная. Где не надо рисковать не рискую , ну а хочется экстрима тогда его и искать не надо - он везде, главное скорость.))) В эти моменты по настоящему чувствуешь адреналин. А главное в эти минуты появляется максимальная концентрация. В общем хорошая тренировка для развития устойчивости и вестибулярного аппарата... Да и падать на снегу не так больно, и оборудка не страдает.jeks13 писал(а):а хто ніть з камрадів взимку катається на велосипеді, і що для цього спеціального потрібно, я на днях покатався вволю погода дозволила, проте на льоду ет біда, такі фігури акробатики проявляються
, цікаво як себе веде шипована резина на асфальті без снігу, та льоду?
катаюсь постійно, в т.ч. і зимоюjeks13 писал(а):а хто ніть з камрадів взимку катається на велосипеді, і що для цього спеціального потрібно, я на днях покатався вволю погода дозволила, проте на льоду ет біда, такі фігури акробатики проявляються
, цікаво як себе веде шипована резина на асфальті без снігу, та льоду?
uhbuzz писал(а):А мне вот такое понраlets_smile писал(а):Мужики, я посмотрел видео трассы с ежегодных крымских SuperD соревнований. Всегда думал, что там аццкий даунхилл с безумным "валевом", вылетами и прочими мозгодробильными изысками. А тут такое кросскантри: .![]()
[youtube]http://youtube.com/watch?v=HhabgvIIXik& ... ata_player[/youtube]