Я сьогодні з ......
- Ramok
- Модератор-найфоман
Я сьогодні з ......
Reineke, я так розумію, знайшов "свій" ніж?
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Reineke
- Летописец форума
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
Я сьогодні з ......
З подачі, а точніше завдяки світлині комрада bronco, згадав що наразі в мене склався доволі своєрідний комплект для риболовлі

За звичай влітку зі мною Лазерман Вейв, але чогось перейшов на зимовий (бо легкій та мініатюрний) хоча зараз не критично перенести в наплічнику 50 м. Правда доставав всього один раз як напарник загнав жало гачка в палець - требо було вирвати... Ну а пилка тому, що зараз рибалю в хащах, тож інколи доводится пильнути якусь зловрідну гілочку... що набагато зручніше ніж ножем.

За звичай влітку зі мною Лазерман Вейв, але чогось перейшов на зимовий (бо легкій та мініатюрний) хоча зараз не критично перенести в наплічнику 50 м. Правда доставав всього один раз як напарник загнав жало гачка в палець - требо було вирвати... Ну а пилка тому, що зараз рибалю в хащах, тож інколи доводится пильнути якусь зловрідну гілочку... що набагато зручніше ніж ножем.
Мова, це також наша зброя
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Контактная информация:
- Reineke
- Летописец форума
Я сьогодні з ......
Сьогодні розробляв свою праву, вже краще, можу даже дерево стругати
рік починався що варево на олівьє нарізав лівою. Це я до того що тест може бути кривий, та ножі можуть більше, але...
Постругав брусочок
Закриті ножі - програли
Полувідкриті - норм як для карманних
Відкриті - переможці, дуже добре, дуже
В руці - окрема розмова

Постругав брусочок
Закриті ножі - програли
Полувідкриті - норм як для карманних
Відкриті - переможці, дуже добре, дуже
В руці - окрема розмова

- Ramok
- Модератор-найфоман
Я сьогодні з ......
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Reineke
- Летописец форума
Я сьогодні з ......
Та знаю, але ж хочеться відчути вже впевненість у руці,. Це вже хоть щось, хоча однорукого відкривання поки щт для мене не існує, не можу ще так вивернути лапу

По ділу. Той що в руці Джокер, гадав буде переможцем а взявшись не зміг навідь зробити прохід щоб щепа відлетіла, і так разів пять, гнув, відколював, аж замин піймав, чи то на сучку, він був, чито від ізлому, не знаю. Потім зрозумів в чому справа: він вгризався дуже глибоко і в мене не хватало міці протягнути його до кінця. Зменшив зусилля і хоп - хлоп полетіла стружка. Коротше, гризе шо той бобер, якщо маєш силу то брусок можливо з одного проходу зрізать навпіл. Хоча я на всі сто його не зміг грузонути, але щепки з під нього найжирніші. Даже Мора хоч і йшла мякше, але йшла по радіусу, це ж падло лізе і лізе

- Reineke
- Летописец форума
Я сьогодні з ......
РокДжампер. На кармані штанів і не важливо на мені штани чи ні