Spyderco-флуд: обговорення та інше

Обговорення та питання про ножі Spyderco
Ответить
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман
Благодарил (а): 5612 раз

Spyderco-флуд: обсуждения и прочее

Сообщение Ramok »

Jaret, viewtopic.php?f=148&t=5428

Якщо дає створювати тему, то створюйте. Якщо по правилах щось не зрозуміло, пишіть в приват. Якщо хочете одну тему з багатьма предметами, пишіть адміну на пошту. Адреса є в правилах.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
Jaret
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 274 раза
Контактная информация:

Сообщение Jaret »

Ramok
Зрозуміло, дякую ::hi:::
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

Камради, а у кого які думки. Оригінал чи ні? viewtopic.php?t=58006
https://reibert.info/threads/prodam-noz ... t-15271937
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
fx27
Найфоман
Найфоман
Благодарил (а): 1982 раза

Сообщение fx27 »

Ramok,
Обе Мили подделка, на фото 2 коробки китайские;)
Сразу не прочитал в теме.. там всё уже написали)
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

fx27, а деліки, якщо можна визначити? Бо влона і у нас виставлена на продаж у розділі "оригінали".
fx27
Найфоман
Найфоман

Сообщение fx27 »

Думаю тоже реплика, :)
GeorgCH
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 6947 раз

Сообщение GeorgCH »

Фуфел
Life is a series of choices.
fx27
Найфоман
Найфоман

Сообщение fx27 »

Банить,и подельника за одно :)
RPD_macro
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 2596 раз

Сообщение RPD_macro »

По милитари, хіба не должен быть клещ пожирнее на американских спаях, но то если не брать в расчет клипсу и болты.
сам у одного райбериста заказал раз делику, до сих пор неизвестно чи то не підробка була, хорошо шо отослал назад, не первый раз замечаю там підробщиков.
Последний раз редактировалось RPD_macro 24 ноя 2022, 12:30, всего редактировалось 1 раз.
S110V :sad: M398
fx27
Найфоман
Найфоман

Сообщение fx27 »

Вот это место возле рикасо, должно быть ровнее не на искос и не зализано, откройте любое фото оригинала и сравните, всё станет ясно, ;)
Изображение

Изображение
RPD_macro
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение RPD_macro »

Сравнение клеща на zdp-ендуре (japan), lil-native (usa) и амбициос (china)
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

Jaret, а Ви що скажете?
olegpan
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Благодарил (а): 961 раз

Сообщение olegpan »

Ramok писал(а): 24 ноя 2022, 10:38 Jaret, а Ви що скажете?
Он просто чуток перепутал. Думал, что Алиэкспресс в Японии находится - прямо в Секи-сити, а оно вон че оказалось - глаза одинаковые, но страны разные :-D
Война всю падаль поднимает.
RPD_macro
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение RPD_macro »

Делика тоже фейк
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Jaret
Найфоман
Найфоман
Контактная информация:

Сообщение Jaret »

Вітаю всіх адекватних учасників форуму. Більше доби без світла та зв'язку, нещодавно з'явився тільки мобільний інтернет, але з перебоями ( Перш за все, прошу модераторів почекати, поки в мене з'явиться можливість повністю відповісти по суті заявлених претензій.
Jaret
Найфоман
Найфоман
Контактная информация:

Сообщение Jaret »

Ramok писал(а): 24 ноя 2022, 10:38 Jaret, а Ви що скажете?
По-перше, скажу, що більше доби без світла та зв'язку, тому відповідаю, коли з'явилась можливість.
olegpan писал(а): 24 ноя 2022, 11:55 Он просто чуток перепутал. Думал, что Алиэкспресс в Японии находится - прямо в Секи-сити, а оно вон че оказалось - глаза одинаковые, но страны разные :-D
Война всю падаль поднимает.
По-друге, я дивлюсь, тут дехто дозволяє собі відверто хамських висловлювань на мою адресу. Так от, всі бажаючі можуть зустрітись зі мною особисто у Харкові, висловити свою думку мені в обличчя, та почути адекватну відповідь. Тоді і побачимо, хто з нас гнида та падаль.

Тепер по суті, щодо ножів - всі вони придбані безпосередньо в Японії, на аукціонах Yahoo - https://auctions.yahoo.co.jp. Це я гарантую. Ножів придбано чимало, в різних продавців, але всіх з позитивною репутацією. Доречі, деякі з них придбані безпосередньо в префектурі Гіфу, в якій розташовано місто Секі - це для тих, хто бачив це слово тільки на ножі...
Вже декілька років купую в Японії та привожу в Україну риболовні снасті, переважно високого класу та цінового діапазону. Нещодавно в поріднених товарах побачив декілька ножів Спайдерко за досить непоганими цінами, та оскільки сам давно є фанатом цих ножів, вирішив придбати та привезти під реалізацію.
Впевнений, що тут наявні спеціалісти, які можуть не тримаючи ножа в руках, лише по фото відрізнити оригінал від копії. Хоча достатньо і тих, хто вважає себе профі, а насправді є «диванним експертом»... Нажаль, я не один з реальних спеціалістів, не освідчений в нюансах і тому не дозволяю собі робити передчасних висновків виключно на підставі фото. Після отримання показав всі ножі товарищу, який значно краще на них розуміється, та має авторітет в певних колах. Він підтвердив, що ножі є оригінальними, більш того, придбав один з них. Якщо в нього буде можливість, то він сам підтвердить мої слова.
Зі свого боку готовий надати будь-який ніж, що є в наявності (або приїде пізніше) на освідчення реальному спеціалісту зі складу старожилів даного форуму, що мають відповідну репутацію, при особистій зустрічі в Харкові. Або можу відправити в інше місто під адекватні гарантії повернення ножа та його неупередженої оцінки.

У якості доказу додаю фото інвойсів посилок з Японії, в яких приїхали ножі. Мої контакти в них також зазначено, завжди готовий поспілкуватись з адекватними людьми.
В певних колах також маю відповідну репутацію, як мінімум порядної та відповідальної людини. Тому не дозволю, щоб невиховані та нестримані на слова хами її псували!
В зв'язку з цим, наполегливо прошу утриматись в подальшому від хамських та неадекватних висловлювань на мою адресу, та виправити вже озвучені. Якщо це не буде зроблено особисто учасниками форуму, яки дозволяють тобі неповажне ставлення до інших, тим більш не знайомих, у такому випадку прошу оказати сприяння модераторів або адміністрацію форуму. Дякую.

Изображение
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
olegpan
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение olegpan »

Jaret писал(а): 24 ноя 2022, 16:29 Нещодавно в поріднених товарах побачив декілька ножів Спайдерко за досить непоганими цінами
То есть знаний по отличию подделок/оригиналов нет - но халявные цены не смутили?
А после того, как ткнули носом с фото и доказательствами (для чего достаточно в гугле найти фото оригинала) вместо извинений и посыпаний пеплом головы - идет раздувание щек "докажите, что это подделка".
Ясно.

П.С. а почему на скринах посылок - закрашены цены? Неудобно показать за сколько были куплены ножи?
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

Jaret писал(а): 24 ноя 2022, 16:29 тому відповідаю, коли з'явилась можливість.
Повірте мені, не одні Ви без інтернету і світла.
Jaret писал(а): 24 ноя 2022, 16:29 всі вони придбані безпосередньо в Японії
Ви ж розумієте, що взагалі не гарантія того, що ножі оригінальні? Я далекий від спаїв, але бачу, що наведені докази дуже сильно схиляють ваги на сторону того, що це підробки. Побачимо, що скаже Ваш колега. Ну а приваблива ціна взагалі насторожує.
olegpan
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение olegpan »

А, нет :) Скрины недотерты - есть суммарная оценка посылки.
Оценка первой 18470 иен = это 133 доллара. Это за 2 ножа и 2 рыб приманки.
Оценка второй 19568 иен = это 141 доллар. Это за 3 ножа и 2 рыб приманки.

Что - серьезно? Прям ничего не знал и не подозревал? Платя по 30-40 баксов за ножики, которые в штатах стоят 150-200 долларов? Ага, кристалл честности.
Jaret
Найфоман
Найфоман
Контактная информация:

Сообщение Jaret »

olegpan писал(а): 24 ноя 2022, 16:49 А, нет :) Скрины недотерты - есть суммарная оценка посылки.
Оценка первой 18470 иен = это 133 доллара. Это за 2 ножа и 2 рыб приманки.
Оценка второй 19568 иен = это 141 доллар. Это за 3 ножа и 2 рыб приманки.

Что - серьезно? Прям ничего не знал и не подозревал? Платя по 30-40 баксов за ножики, которые в штатах стоят 150-200 долларов? Ага, кристалл честности.
До Вас, НЕшановний, я звертаюсь особисто перший та останній раз, і то тільки щоб пояснити певний нюанс для інших.
Певний, багато хто в курсі розміру неоподаткованого максимуму міжнародних відправлень в 150 євро. Тому багато ресурсів-посередників в Японії дозволяють змінювати декларовану вартість відправлень. Розжовувати не стану, кому і так залишиться незрозуміло, то й нехай.
Ramok писал(а): 24 ноя 2022, 16:46 Ви ж розумієте, що взагалі не гарантія того, що ножі оригінальні? Я далекий від спаїв, але бачу, що наведені докази дуже сильно схиляють ваги на сторону того, що це підробки. Побачимо, що скаже Ваш колега. Ну а приваблива ціна взагалі насторожує.
Так, звісно я усвідомлюю, що придбання ножів в Японії не є 100% гарантією, що вони там вироблені.
Я лише бажаю довести, що навіть у разі, якщо деякі з придбаних у одного з продавців ножів виявляться неоригінальними, мені заздалегідь про це не було відомо, та я в жодному разі не бажаю ввести когось в оману. Тим, хто має певні сумніви, раджу просто не приділяти уваги моїм оголошенням.
Щодо цін там і тут - то взагалі окрема історія, дуже багато товарів там продаються на аукціонах по досить привабливим цінам, але справа не стільки в цьому, а більше в тому, що там часто продають унікальні та рідкісні речи, які в інших місцях знайти майже нереально. Повірте на слово, я вже не перший рік там купую.
olegpan
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт

Сообщение olegpan »

Jaret писал(а): 24 ноя 2022, 17:14 Тому багато ресурсів-посередників в Японії дозволяють змінювати декларовану вартість відправлень.
А зачем вы тогда размывали цены по строкам (забыв об итоге внизу) - если они не имеют никакого отношения к реальности?

Jaret писал(а): 24 ноя 2022, 17:14 Тим, хто має певні сумніви, раджу просто не приділяти уваги моїм оголошенням.
Крутой подход :) Типа - не мешайте мне фуфло под видом оригинала толкать :)
Ramok
Модератор-найфоман
Модератор-найфоман

Сообщение Ramok »

Jaret писал(а): 24 ноя 2022, 17:14 Тим, хто має певні сумніви, раджу просто не приділяти уваги моїм оголошенням.
У нас строгий поділ продажів оригіналів та підробок (реплік). На даний час ніхто не сказав, що деліка, виставлена тут на продаж оригінал. Вимушений буду тему закрити.
Nerv
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 3671 раз

Сообщение Nerv »

Ramok писал(а): 24 ноя 2022, 17:26 На даний час ніхто не сказав, що деліка, виставлена тут на продаж оригінал. Вимушений буду тему закрити.
треба робити третій розділ. "ножі непідтвердженного походження" і купівля там на власний ризик
Последний раз редактировалось Nerv 24 ноя 2022, 17:38, всего редактировалось 1 раз.
Carpe diem
Jaret
Найфоман
Найфоман
Контактная информация:

Сообщение Jaret »

Ramok писал(а): 24 ноя 2022, 17:26 У нас строгий поділ продажів оригіналів та підробок (реплік). На даний час ніхто не сказав, що деліка, виставлена тут на продаж оригінал. Вимушений буду тему закрити.
Тобто Ви не враховуєте інших думок, як мінімум однієї людини, яка хоча б тримала цей ніж в руках, а робите висновок виключно на підставі далеких від елементарної ввічливості висловлювань "лікарів по фотографії"? Зрозуміло. Дуже зважене та об'єктивне рішення...

Тобто, щоб можна було приймати участь в реалізації тематичних товарів в рамках цього форуму, та не перейматись через можливий булінг певних невихованих осіб, спільнота форуман, яка взагалі обговорює на форумі свої питання та купувати сабж принципово не збирається, повинна визнати його орігіналом? Я правильно зрозумів, достатньо щоб хтось просто сказав - "це оригінал" або "це репліка", що так воно і стало насправді?..
Последний раз редактировалось Jaret 24 ноя 2022, 17:45, всего редактировалось 1 раз.
Nerv
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Благодарил (а): 3671 раз

Сообщение Nerv »

завжди є ризик, що оригінал є репою і чим дальше - тем буде складніше знайти різницю. врешті ми з'їмо сами себе
Carpe diem
Ответить

Вернуться в «Spyderco»