Випала хвилинка для заточки.
Вирішив не зволікати і спробувати ельборові брусочки, що мені надали для тестування.
Для заточки (скоріше навіть правки) взяв з кишені свій бенч 522 з 440с, що трохи підсів.
Ось таким він був:
Різав папір і частково брив.

440с від бенча мене надзвичайно подарували, як і сам ножик. Сталь не занадто тверда, гостроту приймає надзвичайно легко, правиться легко, тримає гостроту достойно. Одним словом - БОМБА!
Ніж перед роботою обов'язково заклеюю скотчем, залишаючи не заклеєними лише частину ручки і лінію підводу. Не люблю я зайві царапки на своїх рєжиках.
Хвото пацієнта:

Поглянув під збільшенням, що все досить непогано і стартував з ельбору 20/14 на мідно-олов'яній зв'язці.
Камінець працює прекрасно

Ось фото після 20/14:
Ножик вже має досить високу гостроту і НАДЗВИЧАЙНО!!! агресивно вгризається в канат. Підводи покрились прикольною сатинною рискою. Тре так якось ножа заточити і пустити в поюз, виглядає стільна

Далі по накатаній 7/5 на М.О.З. (фото залишилось лише 1 і те криве. Сінька зло):
Підводи вже добряче дзеркалять. Ніж додав в гостроті. З листка А4 вже можна вирізати кружечки, зріз гладенький. 18 мм канат за 1 раз, агресія збереглась.

Далі поставив 3/2 на М.О.З.:
Підводи вже майже дзеркальні. Ніж ріже все і вся без проблем, волосся бриє в 1 см від самого волосся - ninja style

Спробував застругати волосинку - без проблем.

Після ще трохи додав понтовості за допомогою 2000 плівки від едж про.
Ось так виглядає підвод тепер - дзеркальне-дзеркальце:

Це і все, чим я хотів поділитись з читачами сьогодні.
В майбутньому постараюсь викласти ще щось, звісно якщо здоров'я (я воно в останній час хрінове) і час будуть дозволяти.
З повагою Костя

ПіСі: Хтось там просив фото тех. процесу? Тех. процес супроводжується "чайковським" і прослуховуванням класики репу з західного узбережжя. Ось клацнув, сам я в кадр не попав: