
Я сьогодні з ......
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 8355
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 5644 раза
- Поблагодарили: 7953 раза
Я сьогодні з ......
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5311
- Зарегистрирован: 25 май 2020, 09:36
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2611 раз
- Поблагодарили: 7515 раз
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 8355
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 5644 раза
- Поблагодарили: 7953 раза
Я сьогодні з ......
RPD_macro, Case XX Trapper. Червона кістка, 2002 рік.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 8350
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 2132 раза
- Поблагодарили: 3878 раз
Я сьогодні з ......


Прчув що перед Пасхою (вона післязавтра) чехи пьють зелене пиао. Вирішив глянути шо диво, почав на ярмарці , а потім в який шалман нк зайду всі пьють зелено пиво...
Коротше: я вже як Шрек
- Ramok
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 8355
- Зарегистрирован: 18 апр 2013, 11:19
- Откуда: Чернігів
- Благодарил (а): 5644 раза
- Поблагодарили: 7953 раза
Я сьогодні з ......
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 8350
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 2132 раза
- Поблагодарили: 3878 раз
Я сьогодні з ......
По перше, камарад, це дійно пиво. Дивлячись на колір і деяких споживачів з трубочкою в стакані, в мене були сумніви що то є пиво, думав якийсь особий напій. Як типу зі словянської "піво пієм новоє" де 'піво' перекладається як 'пойло, те що пьють, але ні, коден хто буде пити з закритими очима скаже шо то пиво. Чистий Четверг зветься тут ще Зеленим, традішн в цей день жерти все зелене давно, ось на цьому фоні і зявилося зелене пиво. Вариться вото тільки під ЧЧ і кажись не експортується, якщо десь є то вже самопал мєстний з барвниками. Туточки ж типу все натуральне. На ярмарці натуральність зеленіни я ще міг якось поставити під сумнів, та й то не за смаком а візуалізацією. Яскраве, прозоре як тархун. А ось коли пробігся по пабам там даже на погляд все натуральне. А в одному пабі малих пивоварів я й завіс, там зелене пиво було таке нажоористе, (ото фото з бокалами) і що прикольно я час від часу ловив ноту коноплі, яка там ну дуже гармонійно впліталася, не випирала, не фонила, а так інколи як післясмак з'являлася. Міркую що ту зелень саме коноплі і давали, в тій забігайлівкі. Ну і кудиж без шняги що рецептура тримається в секреті, це теж є. Бокал 0,5 коштував як приблизно дві пляшки Пілснера. Якось так.
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 8350
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 2132 раза
- Поблагодарили: 3878 раз
Я сьогодні з ......
Але розповідь буде не повна без цього:
Коли я влило в себе що залишилося місце тільки на півлітра я вирішив спробувати щось нове і тикнув пальцем на дошці на якусь Злату Краву ( Золота корова) яка була ще дорожча. Мені принесли той бокал і я вибачте охуїв. То було дійсно варєво, мутне в міру і по благородному, тягуче, як пшеничне на максималках, щось медове, ігристощіпляче, ...бля я відчув себе вікінгом. Якщо і пили ті чєрті шось відрами то щось типу цього. Так це вкінці, якщо я б спочатку це ковтнув коли всі рецептори ще не ізнасіловані, то мабудь... Дійсно пиво
Коли я влило в себе що залишилося місце тільки на півлітра я вирішив спробувати щось нове і тикнув пальцем на дошці на якусь Злату Краву ( Золота корова) яка була ще дорожча. Мені принесли той бокал і я вибачте охуїв. То було дійсно варєво, мутне в міру і по благородному, тягуче, як пшеничне на максималках, щось медове, ігристощіпляче, ...бля я відчув себе вікінгом. Якщо і пили ті чєрті шось відрами то щось типу цього. Так це вкінці, якщо я б спочатку це ковтнув коли всі рецептори ще не ізнасіловані, то мабудь... Дійсно пиво

- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8897
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2998 раз
- Поблагодарили: 1521 раз
Я сьогодні з ......
O.Phesun,
Піхви непересічні
Самі робили? Там вкладиш задає основну форму, чи саме тисненням все зроблено?
Піхви непересічні

Самі робили? Там вкладиш задає основну форму, чи саме тисненням все зроблено?
Мова, це також наша зброя
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6643
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 203 раза
- Поблагодарили: 387 раз
Я сьогодні з ......
Кузьмич, та я її колись давно-давно показував)) 
так, вкладиш вирізаний.. тіки цицьки сформавані..як це.. пуш апом)))

так, вкладиш вирізаний.. тіки цицьки сформавані..як це.. пуш апом)))
О. О. Phesun 

- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 3123
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 1000 раз
- Поблагодарили: 1808 раз
- Контактная информация:
Я сьогодні з ......
Реплікант
Дамаск справжній, не мальований. Осьовий на торксах+холовгрінд, не автентично, зате практично





Дамаск справжній, не мальований. Осьовий на торксах+холовгрінд, не автентично, зате практично





...У світі хижаків, завжди винна жертва...
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4773
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 6026 раз
- Поблагодарили: 3334 раза
Я сьогодні з ......
O.Phesun, а чого до Reineke питання? Ми з вами, так само, можемо припустити, що "серборіз", "патада" чи щось "турецьке" (з австрійською сталюкою обов'язково)
За пиво в Reineke треба питати. Ну і про цікавий годинник, який він постив. Заплутався я щось на ньому і без пива

За пиво в Reineke треба питати. Ну і про цікавий годинник, який він постив. Заплутався я щось на ньому і без пива

Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6643
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 203 раза
- Поблагодарили: 387 раз
Я сьогодні з ......
vld, бо ми можемо припустити.. а він може знати точно.. судячи з золотої корови))
О. О. Phesun 
