Клуб поціновувачів Spyderco Military
- Мутний
- Гуру-найфоман
Клуб любителей Spyderco Military
Jaret, і з яких часів сама трушна? Хоча нового покоління невистачає тут)
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Як на мене, сама ТРУЪ-шна - це сама перша, з ATS-34, бо від неї пішли вже всі інші. Це тільки моя особиста думка.
Синя з CPM S110V також гарна, але харизма вже трохи не та, це просто дуже класний робочий ніж

Звісно, порівняю ще з мілею 2, коли приїде.
- Мутний
- Гуру-найфоман
Jaret, кожне покоління Міль саме по відчуттях цікаво в зрівняні так, бо картинки того не передадуть.
Ne Bro, не щупав, та хотів колись і ціни менше 200 вже в нас тоді були, хз що й зупинило.
Ne Bro, не щупав, та хотів колись і ціни менше 200 вже в нас тоді були, хз що й зупинило.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Мені особисто саме міля першого покоління з ATS-34 зараз найбільш приємна, як візуально, так і тактильно. Плашки в неї трохи тонші за сучасні, краще лягає в руку. Механіка також супер.
- Мутний
- Гуру-найфоман
Аж ностальгія за Мілею, попередніми награвся а таку генерацію б носив 

- Мутний
- Гуру-найфоман
Jaret, це так, питання за малим)
- vlodko_lviv
- Найфоман
Давно придбав на ебей "стару" Мілю, без покриття з камо руків'ям. Ще тоді зробив регрінд у Стерха, за дуже смішні гроші. Після регрінду я спочатку подумав, що Стерх не заточив ножа. Але коли спробував порізати папірець, то побачив що це просто ЛАЗЕР! Зведення було - 0,12 мм. Після цього, це вже зовсім інший ніж, інша концепція використання.
Недавно став власником нового покоління Мілітарі. Десь більше року назад побачив на ютубі, як Глесер представляв цю модель на якійсь ножевій виставці. І відтоді періодично шукав коли вже нарешті ніж з'явиться в продажу. Знайшов якось на Blade HQ, але то було тільки попереднє замовлення. Так і висів він у мене у вкладках браузера. А десь місяць тому почали з'являтися Мілітарі 2 на блейдфорумі. Одного з них я придбав. Перше враження: велика параміля! Механіка - ідеал, Ж10 фірмове спайдерківське, чіпке, наче прилипає до руки. Трохи змінилася форма руків'я, трошки форма леза біля руків'я, трошки насічки. Сподобалася можливість зміни положення кліпси. Як на мене, ніж став кращим для щоденного користування. Не можу сказати як змінилися його "мілітарі" функції, не маю такого досвіду. Товариш, що був на війні, використовував там Мілю як ЕДС, маю на увазі звичайно першу Мілітарі.
Тепер чекаю на спрінт-рани від магазинів. Не сумніваюся, що вони будуть
Недавно став власником нового покоління Мілітарі. Десь більше року назад побачив на ютубі, як Глесер представляв цю модель на якійсь ножевій виставці. І відтоді періодично шукав коли вже нарешті ніж з'явиться в продажу. Знайшов якось на Blade HQ, але то було тільки попереднє замовлення. Так і висів він у мене у вкладках браузера. А десь місяць тому почали з'являтися Мілітарі 2 на блейдфорумі. Одного з них я придбав. Перше враження: велика параміля! Механіка - ідеал, Ж10 фірмове спайдерківське, чіпке, наче прилипає до руки. Трохи змінилася форма руків'я, трошки форма леза біля руків'я, трошки насічки. Сподобалася можливість зміни положення кліпси. Як на мене, ніж став кращим для щоденного користування. Не можу сказати як змінилися його "мілітарі" функції, не маю такого досвіду. Товариш, що був на війні, використовував там Мілю як ЕДС, маю на увазі звичайно першу Мілітарі.
Тепер чекаю на спрінт-рани від магазинів. Не сумніваюся, що вони будуть
- Слав
- Найфоман
А до регрінду яке було зведення?
"Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани"
- Volos
- Найфоман-эксперт
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация: