Я сьогодні з ......
- Ramok
- Модератор-найфоман
Я сьогодні з ......
Ізула - гарний ніж. За 3 тижні жодного разу не виникло думки чимось замінити (не буду я про ліхтарики в цій темі

Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Ramok
- Модератор-найфоман
Я сьогодні з ......
Зольдатен, та я також. А тут як зрозумів
! Для мене це гарний універсал, незручний і зручний одночасно. Гарно гартований, легко правити, зручний у робочих рукавичках. Довелося перегострити, але це робиться швидко. Ножик не для делікатного поюзу (кому тістечка з картоном різати або різьбленням займатися, то краще щось інше), бо мене вже трохи дістали викришування та хвилі по ріжучій крайці.

Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
Я сьогодні з ......
То норм, бо я більшість твоїх не розумію

Мова, це також наша зброя
- Зольдатен
- Гуру-найфоман
Я сьогодні з ......
Кузьмич,
Уже нема бажання купити т1, т2 я продав, т3 це одоробло ніколи не хотів
Якось так
Уже нема бажання купити т1, т2 я продав, т3 це одоробло ніколи не хотів
Якось так
- no2
- Найфоман-эксперт
Я сьогодні з ......
RPD_macro, класс! А на фоксе голова крутится нормально? Режимы переключает?
Интересно, а пилюли можно местами поменять?
Интересно, а пилюли можно местами поменять?
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Я сьогодні з ......
Крутится туговато голова, и немае свободного хода резьбы так шоб нажал и светило як на fenix e01, всегда крутить надо.
Чи подходят мозги не знаю.
Чи подходят мозги не знаю.
S110V
M398

-
- Найфоман
-
- Найфоман
Я сьогодні з ......
Трохи багато тексту. Мені сьогодні підігнали банку відмінних огірків. Правда, чудові?

Поки йшов додому, вирішив їх одразу використати. Чарка - то не мій метод, то ж зайшов і докупив недостатнє (а сьогодні ще й зарплата!).
Після чого вирішив зробити експеримент - виготовити салатик отим пуукко-коротуном. Ну, що, погнали!

Варити філе було ліниво, взяв "Докторської" 3-дюймової, наче непогана.

Разом від початку чищення картоплі до перемішування - рівно 50 хвилин. Результат - 2,5 літри салату типу "олів'є". Дружина, коли прийшла, теж зацінила.

Ложечка на фото - спеціальна для салатів, подарунок від любимої тещі, ємність 100 мл. Цеберко на 5 літрів (теж спеціально для салату типа "олів'є") виглядає з цього ракурсу невеличким полумиском.

Поки йшов додому, вирішив їх одразу використати. Чарка - то не мій метод, то ж зайшов і докупив недостатнє (а сьогодні ще й зарплата!).
Після чого вирішив зробити експеримент - виготовити салатик отим пуукко-коротуном. Ну, що, погнали!

Варити філе було ліниво, взяв "Докторської" 3-дюймової, наче непогана.

Разом від початку чищення картоплі до перемішування - рівно 50 хвилин. Результат - 2,5 літри салату типу "олів'є". Дружина, коли прийшла, теж зацінила.

Ложечка на фото - спеціальна для салатів, подарунок від любимої тещі, ємність 100 мл. Цеберко на 5 літрів (теж спеціально для салату типа "олів'є") виглядає з цього ракурсу невеличким полумиском.
- Nerv
- Гуру-найфоман
Я сьогодні з ......
Yurassik, колись на одній з СГ я привів родича, який не розумів що таке за ніж дорожче 100 грн. То було десь у 2015 плюсмінус пару років. З роками можу брехати. Я показав йому рокстед на стенді Лезо. Він чуть не помер від ціни. А потім я підвів його на форумнмй стенд. В тебе був ніж твого виготовлення. Ти поліз за пазуху, витащив волосіння і зняв стружку з волосся. Він досі то пригадує під пляшку
Carpe diem
-
- Найфоман
Я сьогодні з ......
Дякую за спогади!Nerv писал(а): ↑01 фев 2024, 22:43 Yurassik, колись на одній з СГ я привів родича, який не розумів що таке за ніж дорожче 100 грн. То було десь у 2015 плюсмінус пару років. З роками можу брехати. Я показав йому рокстед на стенді Лезо. Він чуть не помер від ціни. А потім я підвів його на форумнмй стенд. В тебе був ніж твого виготовлення. Ти поліз за пазуху, витащив волосіння і зняв стружку з волосся. Він досі то пригадує під пляшку