spyderco paramilitary 2
- Мутний
- Гуру-найфоман
spyderco paramilitary 2
BadONE, навіть від лежання
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- BadONE
- Найфоман-эксперт
spyderco paramilitary 2
Печлька... А то продають в карбоні (як я колись давно дуже хотів) з М4 по більш менш нормальній ціні, а я ніколи М4 не мав...
-
- Найфоман
spyderco paramilitary 2
В мене пара з М4 в карбоні на поличці лежить і не ржавіє, а титановий малюк від Спаїв з М4 часто в шортах на кишені, але я ним ріжу хіба коробки чи нитки або тканину, і він також не ржавіє, бо немає від чого.
- nomade
- Найфоман-эксперт
spyderco paramilitary 2
Вчера руки дошли поставить линчевскую клипсу, которую купил ещё в начале февраля 22 года.
Потом она шла ко мне три месяца, потому что мист пять раз перемещал склады по стране из за войны.
Потом было не до клипсы...
И вот...

Потом она шла ко мне три месяца, потому что мист пять раз перемещал склады по стране из за войны.
Потом было не до клипсы...
И вот...

Десять лет я не мог найти дорогу назад, а теперь позабыл откуда пришел.
أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
- nomade
- Найфоман-эксперт
spyderco paramilitary 2
Что именно?
- Мутний
- Гуру-найфоман
spyderco paramilitary 2
nomade, мабуть про Пару2 мова, бо не самий зручний ніж да 

Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- nomade
- Найфоман-эксперт
spyderco paramilitary 2
Ну то такое...)))
Я подумал что клипса неудобная (глубокого ношения) или расположение клипсы с этой стороны неудобное..
Я подумал что клипса неудобная (глубокого ношения) или расположение клипсы с этой стороны неудобное..
-
- Найфоман-эксперт
spyderco paramilitary 2
nomade,
Расположение кому как .
Мне клипса в верху хвата ножа мешает
Сколько не щупал разных , все в разной степени неудобно.
Расположение кому как .
Мне клипса в верху хвата ножа мешает
Сколько не щупал разных , все в разной степени неудобно.
-
- Модератор-найфоман
- Kos70
- Гуру по ліхтарям
spyderco paramilitary 2
Тоже кажется, что перебор с глубиной. Сколько теперь клин: 80-75? 

Я плакал, что у меня нет ботинок, пока не встретил человека без ног...
- nomade
- Найфоман-эксперт
spyderco paramilitary 2

- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- flomaster
- Новичок
spyderco paramilitary 2
Взагалі не розумію передосторогою багатьох, з приводу того, що сталі іржавіють, або кородують. Ви що ними, суто лимони та яблука ріжете?!
Особисто в мене таких проблем не виникає якось. Й це стосується навіть не М4. Бо це ще не сама ржавуча інструментальна сталь, ножами з якої я користуюсь в побуті. В якості ножів для кухні маю й пчак з ШХ15 на клині, й ніж з У12 (зроблений з радянського напильника). А це найбільш ржавучі сталі, як на мене. Так от,- навіть вони в мене не ржавіють. Ріжу ними здебільшого м'ясо, рибу, сало, сир, овочі, тощо..
Що ж стосовно безпосередньо М4, то вона й не думає ржавіти. Патиною вкривається. Й особисто мене це не бентежить, навіть подобається.
А для лимонів, яблук, та ін кислих продуктів, використовую Опінель з нержавійки. Або Спайдерко з s110v на борту. І все гаразд.
Особисто в мене таких проблем не виникає якось. Й це стосується навіть не М4. Бо це ще не сама ржавуча інструментальна сталь, ножами з якої я користуюсь в побуті. В якості ножів для кухні маю й пчак з ШХ15 на клині, й ніж з У12 (зроблений з радянського напильника). А це найбільш ржавучі сталі, як на мене. Так от,- навіть вони в мене не ржавіють. Ріжу ними здебільшого м'ясо, рибу, сало, сир, овочі, тощо..
Що ж стосовно безпосередньо М4, то вона й не думає ржавіти. Патиною вкривається. Й особисто мене це не бентежить, навіть подобається.
А для лимонів, яблук, та ін кислих продуктів, використовую Опінель з нержавійки. Або Спайдерко з s110v на борту. І все гаразд.
Последний раз редактировалось flomaster 24 мар 2025, 21:29, всего редактировалось 1 раз.
- vld
- Майстер хайку
- flomaster
- Новичок
spyderco paramilitary 2
Щодо теми розмови. Особисто я готовий пробачати цій сталі, в також іншим інструментальним сталям їх схильність до іржавіння та корозії, за їх чудову агресію різу. Працюючии ножами з М4, та схожими на неї сталями, на лезі, просто отримуєш задоволення від самого процесу різання. І ще, в якості бонуса отримуєш те, що М4 непогано тримає ріжучу кромку (не виконується) та легко правиться й точиться. В порівнянні з тим же Максаметом, або Рекс121.
У якості компромісного варіанту, для тих хто не готовий миритись з не видатною корозійною стійкістю М4, або інших інструменталок, можете взяти собі ніж з МагнаКат на лезі. Там цих проблем нема. Кромку він триматиме приблизно так само. Але й такого ступеню агресії різу, як в інструменталок, він при цьому нажаль не надасть. Тому кожен нехай обирає те, що для нього важливіше.
Сама геометрія та габарити леза в Парамілі2, сами по собі забезпечує чудові ріжучі властивості для клина. Тож, по великому рахунку, цю модель ножа можна собі брати з будь-якої сталі, як і Ендуру доречі.
Дякую що помітили та вказали мені на граматичні помилки в тексті. Поганий зір, та Т9 у смартфоні, роблять свою темну справу, вибачаюсь. Помилки я вже виправив.
У якості компромісного варіанту, для тих хто не готовий миритись з не видатною корозійною стійкістю М4, або інших інструменталок, можете взяти собі ніж з МагнаКат на лезі. Там цих проблем нема. Кромку він триматиме приблизно так само. Але й такого ступеню агресії різу, як в інструменталок, він при цьому нажаль не надасть. Тому кожен нехай обирає те, що для нього важливіше.
Сама геометрія та габарити леза в Парамілі2, сами по собі забезпечує чудові ріжучі властивості для клина. Тож, по великому рахунку, цю модель ножа можна собі брати з будь-якої сталі, як і Ендуру доречі.
Дякую що помітили та вказали мені на граматичні помилки в тексті. Поганий зір, та Т9 у смартфоні, роблять свою темну справу, вибачаюсь. Помилки я вже виправив.