Anduril
- tarkus
- Найфоман-эксперт
Anduril
Ось, наприклад, флешоголік модернізував Anduril 2 для деяких моделей (у тому числі і для Wurkkos TS10) і виклав прошивку на GitHub, де різні лінуксоїди свої витвори викладають.
https://github.com/starryalley/Anduril2
https://github.com/starryalley/Anduril2
- Мутний
- Гуру-найфоман
Anduril
Таки Андуріл для мене хлопотно, з того що реально користую - хіба підсвітка кнопки вкл/викл
Поки регулював термоконтроль, то розрегулював покажчик напруги, скинув все нафіг.
Мінусом великим бачу регулювання термоконтролю на отї... у виробників ліхтарів, тобто кімнатна якапопало виставлена і вершина 45*С для любого виду і формату світла й корпуса. Можна то виставити, але в моєму випадку далеко не з першого разу, ще не розібрався з тим. Компактний далекобійний Вуркос на SBT90.2 при стандартних налаштуваннях в кімнаті турбо тримає лічені секунди. Не міряв точно, але гадаю 15с. орієнтир, те саме бачимо й на едс ліхтарях з 2-5к люмен де турбо 3-8 секунд і потім 6-12% від турбо робоче світло.
Може справа звички, але враження, що купуєш ніж, він ріже, але потрібно з коробки загострити норм. Воно не проблема, але для цього потрібен лише парк каменів та станок правильний, й т.п.) Поки не проникся гнучкістю керування, Люмінтоп Нано більше подобається своїм аналогом спрощеним. Конвої теж не надто подобаються керуванням, часто швидкого доступу немає до різних, кнопка не завжди дає легко керувати і йти куди хочеш.

Мінусом великим бачу регулювання термоконтролю на отї... у виробників ліхтарів, тобто кімнатна якапопало виставлена і вершина 45*С для любого виду і формату світла й корпуса. Можна то виставити, але в моєму випадку далеко не з першого разу, ще не розібрався з тим. Компактний далекобійний Вуркос на SBT90.2 при стандартних налаштуваннях в кімнаті турбо тримає лічені секунди. Не міряв точно, але гадаю 15с. орієнтир, те саме бачимо й на едс ліхтарях з 2-5к люмен де турбо 3-8 секунд і потім 6-12% від турбо робоче світло.
Може справа звички, але враження, що купуєш ніж, він ріже, але потрібно з коробки загострити норм. Воно не проблема, але для цього потрібен лише парк каменів та станок правильний, й т.п.) Поки не проникся гнучкістю керування, Люмінтоп Нано більше подобається своїм аналогом спрощеним. Конвої теж не надто подобаються керуванням, часто швидкого доступу немає до різних, кнопка не завжди дає легко керувати і йти куди хочеш.
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Anduril 2 для чайников
Проверка уровня батареи - 3 клика из OFF.
Фонарь моргает 3 раза потом еще 7 раз.
Правильно я понял что это 3,7 вольт?
Про напругу именно не нашел, но пишут что температуру показывает именно таким способ.
Фонарь моргает 3 раза потом еще 7 раз.
Правильно я понял что это 3,7 вольт?
Про напругу именно не нашел, но пишут что температуру показывает именно таким способ.
S110V
M398

-
- Новичок
Anduril
а напомните как на первой версии андурила на таймер поставить, оставляю на ночь как ночник в мунлайте.
Нажал 5 раз с удержанием, мигнул раз и все, если продолжить удержание ничего больше не происходит, фонарь работал как обычно без отключения.
Или он только в свече доступен ?
Нажал 5 раз с удержанием, мигнул раз и все, если продолжить удержание ничего больше не происходит, фонарь работал как обычно без отключения.
Или он только в свече доступен ?
- Khold
- Найфоман
Anduril
так це і раніше було. у мене всі аукси ргб налаштовані на показування вольтажу як раз по отому кольоровому малюнку.
як я розумію там зміна для ліхтарів де аукс має всього один колір, тобто не ргб
там он нижче написано:
lights with single color aux: Aux fast blink from 3.3 to 2.9V; off below 2.9V
такого я не пам'ятаю щоб раніше зустрічав
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Anduril
Знатоки - подскажите
Только недавно столкнулся с Anduril 2 и сразу напряг один момент - доступ к Турбо
В простом режиме Simple UI - по двойному клику - доступ только к верху рампы, Турбо недоступен.
В расширенном режиме Advanced UI к Турбо я могу доступиться лишь в двух вариантах:
1. Из выключенного состояния: по 2Н (т.е. двойной клик с удержанием) - Турбо включен только пока держу кнопку.
2. Из включенного состояния: по 2С (двойному клику), но только после того, как "вручную", т.е. удержанием доберусь до верха рампы - включается Турбо.
Напрашивается более удобный вариант, но его нет в этом .... Андуриле 2
: по двойному клику с включенного - верх рампы, еще раз двойной клик - Турбо. У меня же - двойным кликом с включенного состояния - верх рампы, еще раз двойной клик - возврат к предыдущей яркости.
Не зря я Андурил с его "Азбукой Морзе" недолюбливаю
. Фонарь на продажу, но для себя хотелось бы разобраться - "то ли лыжи не едут, то ли...".

Только недавно столкнулся с Anduril 2 и сразу напряг один момент - доступ к Турбо

В простом режиме Simple UI - по двойному клику - доступ только к верху рампы, Турбо недоступен.
В расширенном режиме Advanced UI к Турбо я могу доступиться лишь в двух вариантах:
1. Из выключенного состояния: по 2Н (т.е. двойной клик с удержанием) - Турбо включен только пока держу кнопку.
2. Из включенного состояния: по 2С (двойному клику), но только после того, как "вручную", т.е. удержанием доберусь до верха рампы - включается Турбо.
Напрашивается более удобный вариант, но его нет в этом .... Андуриле 2

Не зря я Андурил с его "Азбукой Морзе" недолюбливаю

- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Anduril
Получается, в самой ранней версии Андурил 2 (чаще в сети встречаются диаграммы на более свежие версии) так и задумано

- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Anduril
Да, Anduril 2 v1.00, Anduril 2 v1.5 и т.д.
Я для изучения вышеизложенной "проблемы" ориентировался на более часто встречающиеся в сети схемы (а в них как раз неоднозначно показано по доступу к Турбо) и только после найденной схемы на раннюю версию стало понятнее, что такие вот ограничения в Anduril 2 есть (в Anduril 1 с этим получше, ИМХО!).
- Сергей Сергеевич
- Гуру-найфоман
Anduril
С ним боязно случайно лишний щелчок сделать и зайти куда-то вглубь настроек

А вот с реализацией запуска Турбо (по крайней мере в той версии Андурила 2, что мне попалась в руки) - действительно налажали

- Nerv
- Гуру-найфоман
Anduril
в мене бувало, що коли набирав 4 кліки для блокування - попадав в режим 3-х кліків. якщо не помиляюсь де налаштування плавного рампінгу чи фіксованих режимівСергей Сергеевич писал(а): ↑19 фев 2024, 16:06 С ним боязно случайно лишний щелчок сделать и зайти куда-то вглубь настроек
Carpe diem