привет
прости, мог спутать

мой до сих пор работате. брал БУ . и раньше того что вышел из строя ..
Так, S2 застарів, він не дуже зручний для едс так як має занадто глибокий рефлектор, відповідно світить вузько. Його замінив S2+, який чуть коротший, з неглибоким рефлектором.das писал(а):s2 давно устарел
s5 легче и меньше
Convoy S2
Длинна фонарика 12.4см, вес 86гр,
Convoy S5
Длина фонарика 11.5см, вес 60гр
Но у него не такой глубокий рефлектор.
Якби не так, або зовсім не так. Не хочу і немає часу зараз продивлятися характеристики діодів, та і людям тут не дуже це цікаво, просто наведу факти.rw-odessa писал(а): Получается новые диоды дают вроде бы больше, но не там где надо. И вот теперь можно понять почему Zebra по "рантайму" впереди всех, они делают драйвер с учетом диода.
Например старенький H50 с его 12 lm на 16 час, ни кем не превзойден. Почему так получилось?
Luminous flux of CREE XR-E Q5 bin @20 mA is 12 lm power consumption is 0.05 Wt, efficiency 253.0 lm/Wt
Эффективность 253.0 lm/Wt т.е. они попали в максимум для данного диода.
С такими?servadal писал(а):У меня Convoy S2+ с 12 режимами, можно настроить включение с памятью и без, с минимальной яркости или же с максимальной. Смена яркости происходит простым полунажатием.
+100500!rpdoctor писал(а):Тепер покритикую конвої).
Це дуже класні ліхтарики за свої гроші, кращих практично немає, але...Є кілька моментів, які мене дуже бісять у конвоях.
1 Тормознутість драйвера. Немає миттєвої пам'яті на режим (потрібно світити 3 сек щоб запам"ятати). Відповідно при наст включенні я не знаю у якому режимі його включу. Краще був би без пам"яті.
2 Знову ж таки, своєрідність чи тормознутість драйвера. Коли ліхтарик просвітив більше 2-3 секунд у якомусь режимі, то щоб його перевести у інший режим, потрібно зробити два напівнатиски на кнопку.
3 Іноді він звалюється у 5-тирежимний варіант зі стробами.
В ідеалі я би хотів, щоб він був трьохрежимний, старт з мінімуму, без пам"яті на режими. Знаю що є такі прошивки, правда кажуть що глючні. Якраз думаю купити конвой з таким драйвером на пробу.
rpdoctor писал(а):С такими?servadal писал(а):У меня Convoy S2+ с 12 режимами, можно настроить включение с памятью и без, с минимальной яркости или же с максимальной. Смена яркости происходит простым полунажатием.
0.1%, 1%, 10%, 35%, 100%, строб-сигнал, вело-строб, индикатор заряда.
0.1%, 1%, 10%, 35%, 100%
100%, 35%, 10%, 1%, 0.1%
1%, 20%, 100%, строб-сигнал, вело-строб, индикатор заряда, SOS-сигнал.
1%, 20%, 100%
100%, 20%, 1%
0.1%, 1%, 10%, 50%, строб-сигнал, вело-строб, индикатор заряда, SOS-сигнал.
0.1%, 1%, 10%, 50%
50%, 10%, 1%, 0.1%
1%, 10%, 35%, 100%
100%, 20%, строб-сигнал
Только 100% (1 режим)
Скажите, смена яркости (если фонарь некоторое время светил в каком-то режиме) происходит одним полунажатием или двумя, как в "обычном" конвое?
Часто меняли режимы? Драйвер работает стабильно, не глючит?
Дякую, якраз те, що треба. Виберу варіант прошивки "1%, 20%, 100%" або "1%, 10%, 35%, 100%". Що нема пам"яті і старт з мінімального, то просто супер.servadal писал(а):
Да, режимы эти
Смена яркости происходит одним полунажатием, режим менял три раза. Удобнее всего это с минимальной яркости к максимальной, без памяти.
За неделю глюков я не заметил
Дякую.servadal писал(а):Ні, вибору не було, тільки 2100, теж спитав у продавця на 1400. Але з новим світлодіодом XP-L ліхтар гріється менше.
Ну то справа Ваша вірити або ні, ось калькулятор для CREE XR-E http://ledcalc.fonarevka.ru/?led=XRErpdoctor писал(а):Якби не так, або зовсім не так.rw-odessa писал(а): Получается новые диоды дают вроде бы больше, но не там где надо. И вот теперь можно понять почему Zebra по "рантайму" впереди всех, они делают драйвер с учетом диода.
Например старенький H50 с его 12 lm на 16 час, ни кем не превзойден. Почему так получилось?
Luminous flux of CREE XR-E Q5 bin @20 mA is 12 lm power consumption is 0.05 Wt, efficiency 253.0 lm/Wt
Эффективность 253.0 lm/Wt т.е. они попали в максимум для данного диода.