Єдине що скажу, оригінали скоро будуть масово в барахолці

что и требовалось доказать!CBO6ODA писал(а):Мутний я же и говорю платить дороже нет смысла
реплика кевина почти полный аналог умки криса рива
то что на реплике сколы а на оригинале умки замины - нету разницы
точить одинаково и оба после стального корта не режут
а вот в целом по ЕДЦ работам очень пойдет реплика
единственной насечка на обухе мелкая от рива мне нравится больше - но это субъективно
"Шикарна" саме тому, що до неї доклав зусілля Рів? Чи взагалі шикрана? Була можливість порівняти на виробах різних компаній?Мутний писал(а):а я радуюся, що Себу відхватив з бг-42, шикарна сталь виявляється
Дык а нафига ж Вам оригиналыCBO6ODA писал(а):жду оригиналы рива в барахолке по низким бросовым ценам
Дякую. Я чого питав - тут десь нещодавно згадувалось, що Спаї так і не змогли з цією сталюкою розібратися. Та й Рів щось швидко від неї відмовився... Втім, це вже якась інша тема намальовується.Мутний писал(а):YuS
в ході тесту на канаті так вирішив, ТО нормальне, але сухувата звісно, бо як не для порошка твердість 61* не так й мало, але в міру всього, різ дуже агресивний.
Так оригиналы-то скоро дешевле выходить будутМытарь писал(а):Дык а нафига ж Вам оригиналыCBO6ODA писал(а):жду оригиналы рива в барахолке по низким бросовым ценам
Если китайчата не хуже