Також на днях приїхав з Японії до речі ще один цікавий апарат Casio MTG B-1000 (лімітована версія) з сиінм цифером. До цього в мене був MTG B-1000 на гумовому ремінці зі звичайним неколяровим цифером.
Годинник має дуже високу якість виготовлення. Він на нереально високому рівні. Годинник зроблений в Японії на заводі Касіо вручну. Радує дуже в годиннику блютуз зі зв'язкою застосунку Джишок коннектед, Радіоконтроль (дуже класно бачіть коли мої годинники йдуть секунда в секунду синхронно). Цей апарат я не використовую на кожен день, а тільки на деякі прогулянки. Він кайфовий і мене жаба даве його затаскать і подряпати.
Цікава річ. Сам годинник і особливо циферблат вживу виглядають набагато ефектніше ніж на фото. Вживу всі елементи цифера переливаються і "грають" це вигляда круто! Годинник з рідніим браслетом досить важкий. Але ця маса приємна і радує глаз ))).
Хочеться ще відмітить такі цікаві технологічні риси годинника, які в визивають в мене трепет і велику повагу до інженерів Касіо.
Можу сказати однозначно, що ці технологічні фвшкі недоступні навіть для самих ТОПових швейцарців.
1. Tough Movement (точне поєднання стрілок з мітками циферблата та ідеальна відповідність положення стрілок і даних про час зі сторони кварцевого механізму годин — досягається завдяки автокалібровці стрілок годин кожен час за допомогою досить складного механізму зі зворотним зв’язком від оптичних датчиків).
2. Кожна стрілка має свої окремі мотори, якими керує центральний процесор, і який оброблює дані сигналу кварцевого резонатора, а також дані радіоконтроля та застосунку для цього годинника (привіт всім швейцарським годинникам з прямим кварцем за космічні суми ))