Кстати, нормальный тест. Разница чувствуется очень даже. И закусывать сразу можно

Кстати, нормальный тест. Разница чувствуется очень даже. И закусывать сразу можно
Тут следует уточнить, что все ножи переточены мной. И Кефарт по результату реза идёт на переточку (он на последнем месте). На первом малыш от Натти (с отрывом), на втором Mora 749, на третьем филейник от Моры, потом Ахти, потом Кизляр (кизляр режет лучше финок, но его уводит в сторону) и на последнем Кефарт (Кефарт неправильно заточен, заусенец обломал, но нож стал тупой после этого).
Щоб робити лінзу, треба вміти її точити. У мене не виходить. Тому поки V-подібна трохи залінзована (та і судячи з тих ножів, що були у мене на руках, лінзу точити у нас мало хто вміє нормально, бо були навіть такі ножі (б/в), що сходилися під повних 70 градусів, хоч і лінза, але не різали практично).