Да? Пусть так. Но мне что-то подсказывает что её уже мало кто берет, разве те у кого уже есть, со столько другой.il coltello писал(а):"Нє дождьотєсь". Мілітарі - поза модою. А значить, тема - жила, живе і буде жити
.
Тоже верно. Крах империи.corsar_s писал(а):А кто что щаз берёт?
Можно и так сказать. Хотя скорее дело в другом. Появляется просто огромное количество новых ножей ,при чем очень не плохих и более доступных.Reineke писал(а):Прошёл гипноз
Потому что морально устарела. А классикой, как 110-й Бак, так и не стала.il coltello писал(а):Мілітарі - поза модою.
Я думаю такжеil coltello писал(а):Чесно кажучи, якихось відвертих косяків на Мілітарі я не зустрічав, щоб через це її не купляти, тим більше, що свої таракани нікуди не ділися, я і досі впевнений, що брендові моделі краще купляти у оригіналі. А Spyderco Military - з цієї категорії. Не кажу, що так вірно, просто - так думаю.
Сколько людей, столько и мненийRoss писал(а):А я так не думаю.И реплика вернее сказать подделка которую владелец оригинала не может отличить ,вполне может дать представление о ноже в целом.
Спірне питання. Мілітарі стала тим ножем, після якого багато просто любителів ножів почали ставати ножовими фанатами. Наразі цього не зрозуміти, так як вибір якісних ножів дуже великий. Морально застаріло багато моделей, а Мілітарі продовжують випускати. У неі, як і у Бака, до речі, багато недоліків, але і харизма присутня, на відміну від більшості інших моделей. В принципі, такі речі індивідуальні і тема якраз для любителів Мілітарі. Так що не судіть занадто суворо за можливу надмірність проявів теплих почуттів до цього ножаtarkus писал(а):Потому что морально устарела. А классикой, как 110-й Бак, так и не стала.il coltello писал(а):Мілітарі - поза модою.
На милю сразу))Зольдатен писал(а):+многоUrs писал(а):Еретики !
Сжечь, накол посадить)))
Камрад, ещё забыли упомянуть, про жуткий люфт, у 110-го...amorphis писал(а):Тю, а які це в Мілі недоліки? Ні, серйозно.
У Бака 110-го, то ясно - вага, нерозбірна конструкція, відсутність кліпси, дворукий, бек лок. Та й то це швидше особливості, а для когось і плюси. А в Мілі?
50х50Дюк писал(а): Камрад, ещё забыли упомянуть, про жуткий люфт, у 110-го...![]()
Все 110-ые, которые доводилось держать в руках, имели люфт