Королев писал(а):Хочу спросить Вас,как владельца - как в эксплуатации себя показал ВМ 530, который Lightweight Axis? А то давно к нему присматриваюсь, но все никак.
Чудово! З моменту придбання - мій постійний ЕДЦ, тепер на пару з парамільою. Просто не завжди доречно відкривати парамілю - люди деякі дуже такого бояться. А от Бенч, тонкий, легкий і акуратний візуально сприймається ними набагато спокійніше... У теплю пору року Бенч взагалі стає єдиним ЕДЦножем завдяки вже переліченим характеристикам. Точити за майже рік користування не точив, раз підправив на пасті і все - гостроту тримає добре. Кліпса відразу була знята, тож як нова, на болтах ледь-ледь посвітлішало покриття, але це не помітить та людина, яка не тримала новий в руках. Замок працює чудово, жодних нарікань. Якщо постійно носити у кишені, можливе потрапляння ворсинок, які легко "прибираються" зубочисткою (я лише 1 раз так зробив). По причині своєї криворукості, браку інструментів та відповідних засобів для змащування, ніж не розбирався ще, та й потреби не було. І раз, коли клинок ледь відчутно почав трохи тугіше ходити й була проведена вищезгадана "чистка" ворсинок і лезо поблизу осьового винта легенько було оброблене спреєм-зброярською змаскою (точно зараз сказати яким не можу, спрей вдома). Після цього клинок й далі ВИЛІТАЄ як новий, от і все.
Якщо ніж сподобався, навіть не роздумуйте!!! Купуйте - не пожалкуєте! Він своїх грошей вартий на всі 100%!
P.S. Але хочу зразу попередити - не давайте його нікому з сторонніх у руки (лише провіреним людям), а то при сукупності дуже незначної ваги ножа, габаритів, гостроти, жопорукості того хто тримає в руках та безжалісного "ножового" щастя, Ваш Бенчик чекає 2 варіанти - або кінчиком леза вдаритись об плитку, бетон, асвальт, бруківку і т.д., або потрапити в ногу того жопорукого! В мене ледь не трапився другий варіант, тож ножа не даю НІКОМУ і НІЯКОГО!!!