Thorwald писал(а):Milkman
але геть не відповідає назві теми...
EDC всё или что мы носим каждый день.

?
Не вопрос. Пост удалю или перекину.
Но я специально искал на форуме куда бы воткнуть эту картинку - больше всего подошел этот топик
Thorwald писал(а):Milkman
але геть не відповідає назві теми...
EDC всё или что мы носим каждый день.
colonelsev писал(а):А так ерунда какая-то - половина народа с пистолетами (администратор,студент, инженер...)?????
и газовый баллончик.Arbitr писал(а):Milkman
Да неспокойно у них в библиотеках, и шокер и ствол.
приємний едц.Thorwald писал(а): 1 - паспорт
2 - водійські права
3 - гаманець МілТек.якість так собі, через рік треба міняти. але це найтонший ПУСТИЙ гаманець
4 - органайзер: ліхтарик, мобіла, Венгер
5 - ніж. зараз Kershaw Clash
6 - саморобний записник, ручка, олівець в пружині
7 - клюниця. брав задля фурнітури, але поки руки не дійшли переставити шкіру
8 - годинник Casio. один з найбюджетніших. але як недивно дуже гарний хід.
9 - ключі від машини, ліхтарик.
10 - контейнер з пластирями.
не виклав
11 - запальника Cricet
12 - рулетка-брелок
13 - 1-1.5м паракорда
14 - пожежний карабін на сумочці(ці карабіни дуже міцні. буксирував бус Т4)
це те що у мене в маленькій черезпленій сумочці. на поясі обов"язково Вікс однорукий Трейлмастер. ще трохи лахів в рюкзаку.
Добрый вечер! Сам люблю такие бумажники. Советую попробовать бумажники от Макспедишн. Стоят не дорого, очень износостойкие. (я не продаю Макспед, просто даю дружественный совет)Thorwald писал(а):це мій ЕДЦ мінімум. ще трохи лахів у рюкзаку:
- малтітул
- точилка
- підзарядний для мобіли
- вологі серветки
- ложко-виделка
- дощовик
- НАЗ(я його вже описував). НАЗ хочу передивитися і перепакувати. але руки не доходять
himeraha
щодо паракорду, я як Насредин "як завше вий...ться"(ПОдерев"янський)![]()
щодо гаманця. я думав. я ще до роботи зі шкірою купував шкіряні, а потім знайшов ці мілтеківські. Ви знаєтея ними користуюся вже років 7-8. десь раз на рік купую новий. хоча зараз вже не принципово(я гаманець в кишені джинсів раніше носив), але я звик до цих
може й зроблю собі шкіряний.
Юзаю CMC-Wallet, более чем предназначен для денег. Спокойно складывается с 30+ купюрами, купюры любого размера нормально влазят. Мелочи в внешнее отделение влазит вагон. Внутренее явно не для мелочи.himeraha писал(а):не очень предназначены для наших денег, например для мелочи
все относительно.Hooke писал(а):Юзаю CMC-Wallet, более чем предназначен для денег. Спокойно складывается с 30+ купюрами, купюры любого размера нормально влазят. Мелочи в внешнее отделение влазит вагон. Внутренее явно не для мелочи.himeraha писал(а):не очень предназначены для наших денег, например для мелочи
Когда ношу только необходимый мимнимум денег + карточки/пропуска/техпаспорта/права - все очень даже компактно. Габарит начинается, когда туда зряплату посадить.
himeraha писал(а):мой кошелек почти в 4 раза меньше.
І я згоден, але в мене чомусь не пустий дещо тендітніше виглядає. Доберусь до дому, штангеном переміряю.Thorwald писал(а):2.5см це забагато для пустого гаманця.
Hooke писал(а):himeraha писал(а):мой кошелек почти в 4 раза меньше.![]()
По какой оси? Если по толщине, то допускаю, в случае когда носить 1 купюру и 1 карту, что-то толщиной в 5мм может и существовать. Но зачем тогда кошелек, можно как в безоблачном детсве сложить все в карман, или тактически - в носок.![]()
...