Стосовно варіанту в мікарті - також візуально дужe подобається, алe він, якщо нe помиляюсь, має щe тоншe руків'я і по відгуках ютюбeрів довбаний блeйд плeй

Мeнe цe просто бісить.
На свому слімі попeрeчний люфт усунув і зараз він моноліт.
Чекаємо на враження та фото!zvrvz писал(а): Но для тех кто не держал в руках его,предупреждаю что он меньше по высоте рукоятки,ощущение что подпальцевые сделаны в стандартной рукоятке...Фотки ,(внимание-интрига) покажу после НГ
Цe головнe.norther писал(а): Вертикальний - немає
поддержку. подводы на баках чисто лотерея. из всех баков что у емня были, только у одного было все хорошо с завода.Мутний писал(а):окуратні, рівномірні, красиві підводи? та ну, це не Бак у вас тоді, там загострення із заводу саме криве і погане, не вся довжина проточена й т.п.
Якщо хочете не широкий, аля сканді, підвод то кут 50*+ треба при 1мм. зведенні
Не ошибаетесь.Alex_LV писал(а):старі 110-ті 70-х років мають заточку під конвекс без явно вираженого підводу? Чи я помиляюсь.
Все правильно. У 110 старых выпусков 70х-80х годов которые с 440с на клинке и угловатой рукояткой без скруглений заточка конвекс без подвода. У меня 110 buck 74 г.в. Сведение тоже около миллиметра, заточка конвекс. Зато кончик более дуракоустойчивыйAlex_LV писал(а):Я його взяв трохи замученим. Клинок по вигляду точився якимсь бруском, як дід колись косу. Легенько привів до тями, трохи забрав на клинку глибокі риски (не повністю) і нагострив під 19° на сторону. Для порівняння фото із сучасним, де зведення 0,5мм.
Судячи із фото з мережі - старі 110-ті 70-х років мають заточку під конвекс без явно вираженого підводу? Чи я помиляюсь.
Я так якути поправляю. А на цьому 110-му так сам клинок трохи шліфонув від подряпин. РК там взагалі була відсутня - тому на апексі зробив підвод. В принципі - зараз його можна і залінзувати. Або пізніше, трохи покористувавшись.yuriy78 писал(а): Точу руками, автомобильная наждачка закрепленная на досточке с кожей для правки.