Просто фото ножів
- RPD_macro
- Найфоман-эксперт
Просто фото ножів
Напишуть щас шо хоч і кросівой бумажкой "підтверждено", ти тільки бобло гоні ©
S110V
M398

- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Просто фото ножів
Про купу інших - це трохи некоректне порівняння, бо різних видів дамаску дійсно сотні, а ножів з них тисячі

В бокерів були перший, другий та третій леодамасти на клинках. Вони мають вдвічи менше шарів - 320, так само як і в "Тірпіца".Nutty писал(а): ↑22 июн 2025, 22:14Хоча по факту я бачу не самий ексклюзивний малюнок вуглецевого дамаску, далеко прям не самий. А те що він зроблений зі ствола танка Леопард 1......в Бьокера, здається, були ножики з дамаску з лінкора "Тірпіц" - ок, там є якась історія, легенда і оце осьо все. Лео 1....ну не є легендарною машиною![]()
https://balbachdamast.com/en/craft-manu ... #anchor184
Нічого легендарного в тих стволах з Леопардів звісно нема, про це також мови не йшло і то вже додумали дописувачі

Взагалі, цікаво виходить... вангую, що ніхто з присутніх фактично цією моделлю не користувався, в руках не тримав, і відповідно не має можливості об'єктивно оцінити своїми очима (а не через пару таких собі фоток) малюнок клинка, загальну якість виконання та роботу механіки. Проте при цьому дехто обов'язково вважатиме за доцільне навести зверхні та зневажливі його оцінки

- Nutty
- МАЙСТЕР
Просто фото ножів
Частіше всього, якщо ніж дійсно вартуючий, прекрасно зпоблений, з цікавим унікальним дизайном і т.д., і т.д., і т.д., то в принципі досить і пари фоток, аби це побачити. Не думаю, що даний ніж є виключенням

Повторюсь - малюнок клинка досить посередній - є значно, в рази цікавіші малюнки. Синє покриття.....думаю, як раз на нього пана corsar_s тригернуло - бо й дійсно поєднання кольорів....своєрідне

Хто "ми" то, я один тут!
- Nutty
- МАЙСТЕР
Просто фото ножів
А Ви очікували, шо ножа виключно облизуватимуть і хвалитимуть? Хех, ну бачте - смаки різні, погляди різні і думки - що одному шедевр іншому....не шедевр

"Не треба куштувати лайно, аби знати що воно не смачне!"(с)

Хто "ми" то, я один тут!
- Podvoh
- Найфоман
Просто фото ножів
Alex_LV,Та нормально. Там просто трохи емоцій. Замініть слово "обсирати" на "критикувати" і вийде дуже конструктивна і вірна думка. 

ХТО МАВ НОЖА, ТОЙ Й САЛА ПОПОЇВ.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Просто фото ножів
Як скажете. Просто є трохи різниця... скажімо, коли мені якийсь ніж не подобається - я просто мовчки проходжу мимо. Та не стараюсь довести до всіх, що я бачив купу кращих, а це якась постна хуйн@

- Ramok
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
Тю. Головне, шоб Ви кайф отримали від ножика. Кажу, як любитель "дивних" ножів. На чужі думки якось пофіг, хай критикують скільки завгодно.
-
- Модератор-найфоман
Просто фото ножів
так ми тут для того і товчемось, щоби ділитись своіми враженнями. Без переходу на особистості.
Хтось пройшов мимо. Хтось висловив свою думку стосовно ножа. А ви чомусь регулярно сприймаєте це на свою адресу, а не на об'єкт обговорення.
Мені особисто більшість ножів, від яких ви в захваті, взагалі не заходять. А задля розширення ножового кругозору дуже цікаво і вдячний за це.
Тому прошу цю межу не переступати.
- Jaret
- Найфоман
- Контактная информация:
Просто фото ножів
Обновка в коллекції Барків
Давно хотів Кітцуне
https://youtube.com/shorts/sKWs95p89gY? ... yHw8zrGYkc

https://youtube.com/shorts/sKWs95p89gY? ... yHw8zrGYkc

Последний раз редактировалось Jaret 25 июн 2025, 14:13, всего редактировалось 1 раз.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
-
- Найфоман
Просто фото ножів
Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.