как не пересылают?Мой КС в пути

как ни назови. 'зброю' не пересылают. складные ножи - могут. посылки время от времени вскрывают.vlodko_lviv писал(а):Immortal88
Звичайно, що Міст не пересилає зброю. Але! Якщо її назвати ручним інструментом і ще щось докинути до посилки, то нічо так, висилають аж гай шумить.
если спалят, заблокируют эккаунт вместе с неотправленными посылками. ножи авиа у миста отправлять запрещено. любые.vlodko_lviv писал(а):deily
В мене ножів багато немає, штук 20. Так от 15 штук з них потрапили до мене через Міст, і всі пересилалися авіа. Решта напряму з ебею, я ще, наразі, жодного ножа не купив в Україні.
в ручном - нет.Immortal88 писал(а):Не хочу я платить 30 баксов. На почту еще раз написали что доставка к нам обойдется не меньше чем в 30
Если я закажу 27TLTVG Recon 1 Tanto на адрес знакомого в США могут быть проблемы при прохождении таможни?
Надеюсь нож не ХО по американским законам.
Такое можно возить в багаже?
Не скажу що дуже велика різниця, але все-таки, і до того ж 1 продакшн, а якщо поторгуватися, то за 150-155, можна купити.Ne Bro писал(а):і як скоро? гріпи по 178 вже досить давно у продажу, на ібей не дешевше.vlodko_lviv писал(а):Якщо так, то скоро його можна буде доларів за 130 на ебеї взяти, а може й дешевше.