ні

до матриці з пуансоном як і до пресу я так і не дійшов
ні
Прийде - покажу.
Вікс справиться! В авто атлас 111, хоча З усім вищесказаним, навіть 91 мм. Хансманом або кемпером. А ще вина відкрию!
А розмова про кніпекс починалася.
С этого можно начать и этим же закончить.. Дальше продолжать бессмысленно . У каждого свой выбор.
Розмова взагалі за інструмент. А тул - такий-же інструмент, який він і ніж...
До речі - дуже гарна ідея такого використання Кніпексу!!!
knipex 250 мм має максимальне розкриття губок біля 40 мм, у моделі 300мм (була в мене, продав) десь під 50мм, але у 300мм кліщів було менше (як не дивно) зусилля стискання губок. З цієї причини і продав, до речі
Кніпекси брались не проти всіх, а як допомога віксу. Вікс від 3 рядів оптимальний інструмент. Я ж описував. І від вікса ніколи не відмовлявся.
Я ж пояснив свою позицію, висловив свою думку, і розказав чому так. Я не кажу нікому викинуть свій лезер-мультик. Я свої продав, і не жалію.( пробував, дивився.)
Хватит ругатся на приличном форуме...
І не тільки полірнути, а ше нагріти (обережно, щоб не відпустити) та в мастило - результат буде захісне чорне вишукане покриття, притаманне для старого інструменту. Перед поліровкою, бажано розібрати якщо є можливість... Залишки червоної фарби прибрати, якщо є бажання потім пофарбувати...
Отлично ? Вовремя смотрите за ним и все будет хорошо .
Я бы не стал этого делать .
Теж люблю,тільки мені він щось не часто попадається)) Видно не там ходжу
Отаке
думаю, що 240-250 градусів в звичайній побутовій електродуховці не зашкодять кліщам-плоскогубцям.
Это на валу двигателя.
У меня был где-то . После работы вечером глянуБелка в бешенстве писал(а): ↑13 сен 2023, 19:22 Помогите найти вот такой моторчик для электроотвёртки