Ножі в новинах
- Kv2
- Начинающий найфоман
Ножи в новостях
У Богуслаєва провели обшук - судячи з того що ножик лежав у валізці то мабуть таки оригінал.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
- nomade
- Найфоман-эксперт
Ножи в новостях
Десять лет я не мог найти дорогу назад, а теперь позабыл откуда пришел.
أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
- Kv2
- Начинающий найфоман
Ножи в новостях
Під час фільтраційних заходів в Покровському районі на Донеччині в одного з жителів регіону виявили склад зброї та російську символіку, повідомили у Донецькій окремій бригаді Сил територіальної оборони
- Kv2
- Начинающий найфоман
Ножи в новостях
На Салтовке задержали типа, который резал колеса автомобилей.
- Elpasohot
- Гуру-найфоман
Ножи в новостях
На митниці затримали Glockи https://konkurent.ua/publication/111482 ... ontent=amp
У зброї тільки два ворога — іржа та політики.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Ножи в новостях
Ну це пздц якийсь 

Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Apostol
- Найфоман-эксперт
Ножи в новостях
Ну как сказать

Смотря с какой целью вёз.
Мне в свое время вот так же типа притащили нож. Мой товарищ который волонтерил медикаментами и помогал ими другим фондами и волонтёрам попал на таких коллег.
Узнал что те возят с гуманитвркой Глоки. Я так подозреваю что тоже нелегально.
Попросил для меня нож. Те сказали ноу проблем и озвучили цену

Так что если с целью наживы то я лишь "за" чтобы таких ебали. Ибо сейчас на войне не зарабатывает лишь ленивый. Цены стали просто пиздец даже по сравнению с летом.
- Ramok
- Модератор-найфоман
Ножи в новостях
Apostol, згоден, це ж я забув, що насправді армії більше за все допомагають ті, у кого у самих нічого нема.
Traditional knives... I have time to open my knife, I don't need to kill anybody with it. (Tony Bose)
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Kv2
- Начинающий найфоман
Ножи в новостях
Вчора в одному з харківських ТРЦ співробітники затримали за масову бійку кілька десятків молодих людей, в них вилучені... ножі?
- Kv2
- Начинающий найфоман
Ножи в новостях
Так, мабуть таки класичні стильні модні "молодьожні" ножі...
-
- Найфоман-эксперт
Ножи в новостях
- nomade
- Найфоман-эксперт
Ножи в новостях
СБУ арестовала имущество охранника Януковича на 50 миллионов гривен.
На одной из фото ножи.

На одной из фото ножи.

Десять лет я не мог найти дорогу назад, а теперь позабыл откуда пришел.
- Kv2
- Начинающий найфоман
Ножи в новостях
67-летний пенсионер гулял со своей беспородной собакой территории школы номер 35 города Дзержинска (на рассии). На собаку напал пес породы кане-карсо. Владелец дворняги достал нож и ударил кане-корсо в защиту своего животного. Между подбежавшим владельцем породистой собаки и пенсом завязалась потасовка, в результате которой ножевое ранение в живот получил и владелец породистого животного. Нападавший сам вызвал полицейских к месту событий. От повреждений собака и ее владелец погибли.

- Khold
- Найфоман
Ножи в новостях
no2, насправді дуже серйозна проблема, але пєнсу проводок не допоміг би, якщо власник корсака був з тих дебілів, яким подобається таке, або якщо його собака його не слухає.
Я мало не щодня зткаюся з цим, коли прогулюю своїх.
З поводків спускаю виключно на закритих собачих майданчиках. Але це не виключає випадків коли до мене і моїх собак прибігають хєр зна звідки інші пси і часто зовсім з невеселими намірами, які своїх дебільних хазяїв не чують. Позавчора прибіг овчар, але добре що просто з цікавості. Маленькі карапузи постійно підбігають.
В будь-якому випадку при конфлікти одразу ж напишуть шо я гуляв з "бойцовскімі собакамі бєз намордніков" і пофігу яка була ситуація.
Бабуся яка тикає на моїх псів пальцем і каже онучці "еті собаки дєбільниє"
Ми від фашистської педераціі не далеко пішли, в нас хворе, відстале, вузьколобе суспільство на 90% складається з відморожених тупоголових виродків.
Тому в нас таких випадків теж висьачає, просто не в кожного ніж є.
Я мало не щодня зткаюся з цим, коли прогулюю своїх.
З поводків спускаю виключно на закритих собачих майданчиках. Але це не виключає випадків коли до мене і моїх собак прибігають хєр зна звідки інші пси і часто зовсім з невеселими намірами, які своїх дебільних хазяїв не чують. Позавчора прибіг овчар, але добре що просто з цікавості. Маленькі карапузи постійно підбігають.
В будь-якому випадку при конфлікти одразу ж напишуть шо я гуляв з "бойцовскімі собакамі бєз намордніков" і пофігу яка була ситуація.
Бабуся яка тикає на моїх псів пальцем і каже онучці "еті собаки дєбільниє"
Ми від фашистської педераціі не далеко пішли, в нас хворе, відстале, вузьколобе суспільство на 90% складається з відморожених тупоголових виродків.
Тому в нас таких випадків теж висьачає, просто не в кожного ніж є.

- Слав
- Найфоман
Ножи в новостях
Цікаво, газовий балон з потужних ( сейбр ред наприклад ) зможе допомогти?
"Хочеш розсмішити Бога - розкажи йому про свої плани"
- Khold
- Найфоман
Ножи в новостях
Слав, з досвіду скажу, що коли йдеш сам, щоб відігнати дворову свору може вистачити тріскота якогось дешевого шокера, або навіть строб від ліхтаря може спрацювати, особливо в темряві.
Про балон додам, що якщо на упередження використовувати, то думаю спрацює будь-який.
Інша справа коли йдеш з псом, а в моєму випадку з двома, часу на діставання балону може не вистачити. І якщо справа дійде саме до прямого контакту, то задувати доведеться все кодло, шо не є добре. Дотого ж пси в цьому азарті можуть не почути того балону деякий час. Найефективніше працює придушування. (Був досвід рознімання декілька разів - якісь удари, піднімання за задні лапи, це все туфта). Також рознімати двох собак легше ніж трьох.
Сам в ситуації, коли на нас нападав великий пес, на щастя, не був (один раз на нас в приватному секторі вирвався з двору пес і спробував напасти, але я був з дружиною і якось відбились, та й хозяйка швидко зреагувала і підбігла, відбулись переляком)
Лякає, що я навіть не знаю як буду діяти в такому випадку(сподіваюсь такого ніколи не буде). Але якщо доведеться обирати життя своїх собак, або чужої - вибір звісно буде очевидним для мене.
Про балон додам, що якщо на упередження використовувати, то думаю спрацює будь-який.
Інша справа коли йдеш з псом, а в моєму випадку з двома, часу на діставання балону може не вистачити. І якщо справа дійде саме до прямого контакту, то задувати доведеться все кодло, шо не є добре. Дотого ж пси в цьому азарті можуть не почути того балону деякий час. Найефективніше працює придушування. (Був досвід рознімання декілька разів - якісь удари, піднімання за задні лапи, це все туфта). Також рознімати двох собак легше ніж трьох.
Сам в ситуації, коли на нас нападав великий пес, на щастя, не був (один раз на нас в приватному секторі вирвався з двору пес і спробував напасти, але я був з дружиною і якось відбились, та й хозяйка швидко зреагувала і підбігла, відбулись переляком)
Лякає, що я навіть не знаю як буду діяти в такому випадку(сподіваюсь такого ніколи не буде). Але якщо доведеться обирати життя своїх собак, або чужої - вибір звісно буде очевидним для мене.
- Khold
- Найфоман
Ножи в новостях
Зольдатен, було б логічніше, бо собака насправді не винувата, що хазяїн в неї дебіл
Але ні, мова про собаку. І це крайня міра, де мова саме про життя

Але ні, мова про собаку. І це крайня міра, де мова саме про життя
- no2
- Найфоман-эксперт
Ножи в новостях
газ не только попадает на морду но и вдыхается собакой при лае. Работает 100%, лично проверял в двух ситуациях, баллон терен 4м.