По прибытии с тебя отчет!!!Terrormachine писал(а): Мой Найтив уже почти буквально "едет"![]()
ко мне!

По прибытии с тебя отчет!!!Terrormachine писал(а): Мой Найтив уже почти буквально "едет"![]()
ко мне!
Фото в студию. У меня купа ножей из этой стали (читай Спайдерок) и ни на одном и близко таких проблем нету. Есть рабочая Миля (каждый день в рукзаке) ей делается все! Правил 3 раза за год. Гострый и навить дуже довго лышаэться гострый.Terrormachine писал(а):Стосовно моментів.
Ножем задоволений. АЛЕ. Не повністюЯ то знав, що порошкова сталь крихка, але не уявляв собі, що на стільки. Ніж з коробки голив руку досить добре, але з бритвою порівняти на жаль не можу. Отримав його ще до Нового Року, то ж за період самого святкування під загальні оплески було перерізано безліч газет, загострено десяток палиць, поколупано деякі металеві вироби в квартирі..
Коротше, що я ним тільки не робив.. А ось на ранок був неприємно здивований: на кінці з"явилося вищерблене місце і майже цілковито затуплене лезо. Оперативно замовлена у Балу точилка ДМТ з двадцятого разу виправила цю справу (ледь допер, як нею користуватись, досвіду у заточці не було абсолютно). Але ніж знову ж таки залишався відверто не гострим. Ще десять спроб і він нарешті почав потрохи зголювати волосини моєї не страшенно волохатої руки
Ну, думаю, все. Важкі часи позаду, тепер буду ходити задоволений, з гострючим ножиком і т.д. Ні. Пардон, дзуськи
На роботі зламалась кнопку вимкнення на ноутбуці. Спробував розкрутити болтика своїм ножом - отримав чергове скришення РК на кінчику. Прикро.
Одразу прошу поради стосовно марки сталі. Наступним точно буду купувати фіксед. І обов"язково щось "голе", типу Ізули, але другої, тобто суцільне, без незйомних накладок. Порадьте будь ласка варіанти?
Прикро, але немає людського фотоапарату під рукою. На телефон ніяк не виходить сфоткати, вищерблення не велике, якраз на висоті закінчення отвору в шляпці болта, що я крутивVolos писал(а):....
Terrormachine писал(а):Спробував розкрутити болтика своїм ножом
Это не работа для ножа. Нож должен РЕЗАТЬ, а не крутить болтики и колупать металл.Volos писал(а):поколупано деякі металеві вироби
Це не робота для ножа, зовсім. Для цього викрутки існують.Terrormachine писал(а):Спробував розкрутити болтика своїм ножом - отримав чергове скришення РК на кінчику. Прикро.
Terrormachine писал(а): то ж за період самого святкування під загальні оплески було перерізано безліч газет, загострено десяток палиць, поколупано деякі металеві вироби в квартирі..
Я заметил что натив калится твёрже парамили 2, думаю тоже самое и с милейVolos писал(а): Есть рабочая Миля (каждый день в рукзаке) ей делается все! Правил 3 раза за год. Гострый и навить дуже довго лышаэться гострый.