А мені це дуже зручно робити фікседом з Опінеля, який до того ж гарно ріже і не колить картоплю

ЗІ: НІколи не брав масло на риболовлю, хоча один колишній приятель постійно брав
А мені це дуже зручно робити фікседом з Опінеля, який до того ж гарно ріже і не колить картоплю
Ось тут з 3:33 реально те, що я ізулою роблю.
Хто це?
Мізинцю важкувато, коли я щось стругаю. При інших роботах все нормально. А за кільце і погратися можна, і витягати зручно. Якщо додати довжини до руків'я і леза, то вже буде незручно носити догори дригом.
Нехай це залишиться загадкою. Нічого військового чи крімінального
Навіщо замовляти такого коротуна, якщо його можна і так придбати. З руків'ям під себе я ще не визначився. Але вже точно визначився, що ніяких сканді, скандівексів і ніяких зведень у 0,1-0,3 мм + твердість треба не більше 58. Ще треба сталь придумати, бо порошки одразу ні, хоча 3v ще не розсмакував, може сподобається... Коротше, ще вигадувати і вигадувати.
Для цього ножа треба не бажання, а тверезий розрахунок, чи треба він, чи ні.
Мені ізула зручна, вам не зручна, це нормально. Дивно, що ви цього не розумієте.
Бо мені ніж подобається. Вам от подобаються кліпіти, а я їх вже три роки фактично не ношу.
Я там вище відео скинув. Там огляд.