Не сприймайте як образу чи ще щось у цьому роді.
Zoo писал(а):Нож ни для чего.Что в нем хорошего?Да и не "кинжал" это вовсе...По ГОСТ Р № 51500-99 — кинжал — контактное, клинковое, колюще-режущее оружие с коротким или средним прямым или изогнутым двулезвийным клинком.
Ніхто й не говорив що це кинжал... Просто, сама форма леза нагадує.
himeraha писал(а):да простят меня владельцы данного ножа, но абсолютно никакой. по всем показателям - дизайн, удобство, качество
1) Дизайн - справа смаку... Комусь подобається, комусь ні.
2) Зручність - ніж НАДЗВИЧАЙНО зручний для щоденного носіння, а по зручності самого руків"я "взути" його може хіба БЕЗЗАПЕРЕЧНИЙ ЛІДЕР
SOG Pentagon.
3) Якість? Я взагалі не розумію для чого Ви це написали? Що Вам у якості виконання цього ножа не сподобалось? Я на ножах які мені обійшлися у 5-6 разів дорожче більше "мікрокосяків" знайшов ніж на ньому. На мою думку, це найзручніший з точки зору носіння і використання, легкий, компактний і досить дешевий фіксед для ЕДЦ

!!!
Назвіть мені його найближчого конкурента з серійних ножів?
Доречі, ножни у мене, як я вже мабуть писав, тримають ніж намертво! Тож, мабуть мені пощастило...
І ще одне... Ви дані висновки зробили з фото?
Хоча... Фломастери у всіх різнокольорові і смак інший...
Я спайофобів і ратофобів не розумію... Але купив пацюка і хоч він мені дизайном АБСОЛЮТНО не подобається, але використовую його як простого складня-роботягу на природі, якого не шкода... Тож,

дякую за Вашу думку.