Гиймякеши

Всі питання щодо ножів, їх експлуатації та обслуговування
Аватара пользователя
toyboxx86
Найфоман
Найфоман
Сообщения: 1643
Зарегистрирован: 01 апр 2018, 14:47
Откуда: Одесса
Благодарил (а): 221 раз
Поблагодарили: 1700 раз

Гиймякеши

Сообщение toyboxx86 »

Reineke,
Тут - правила халяль. Отсутствие колющего кончика. Нарочито подчеркнутое.
il coltello
Найфоман-эксперт
Найфоман-эксперт
Сообщения: 5598
Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
Откуда: Київ
Благодарил (а): 409 раз
Поблагодарили: 1255 раз

Гиймякеши

Сообщение il coltello »

Ross писал(а): 30 апр 2021, 06:26 Вкус типа совсем другой.
Но я не настолько гурман
Аналогічно, щодо гурманства :). А взагалі то, якщо м‘ясо попередньо порізати на невеликі шматочки і використати, як я написав, вкладку у м‘ясорубку з великими дірками, не сильно те м‘ясо і подавиться.
Аватара пользователя
Мутний
Гуру-найфоман
Гуру-найфоман
Сообщения: 8599
Зарегистрирован: 09 дек 2010, 23:47
Откуда: Переяслав
Благодарил (а): 2537 раз
Поблагодарили: 1602 раза

Гиймякеши

Сообщение Мутний »

Не пробував, бо недуже заінтригувало, та й працювати ними лінь, нарубати й мародером від КС можу :smile: Треба до пари лише ще 1го
Задоволення від користування хорошою річчю, триває значно довше, чім задоволення від зекономлених грошей.
Ответить

Вернуться в «Про ніж»