Мій Ніж і мій Віскі..ну і Ром
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4319
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 4715 раз
- Поблагодарили: 2537 раз
Мой Нож и мой Виски
Зольдатен, та вже досить стара. Стосовно огляду - треба якось зробити груповий "репортаж" про свої мкасти.
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
Мой Нож и мой Виски
Трішки оглядової інформації, можливо, комусь буде цікаво .
Головна сільхоз продукція на Маврикіі - цукрова тростина. А отже, головний алкогольний напій на острові - ром. Сортів не так, щоб багато, але вибрати є з чого.
На мою думку, чи не найкращий з них Shamarel XO - солідний, смачний і міцний ром. Не те, щоб кращими, але трохи смачнішими були тільки колекційні варіанти, але рівень цін на них був зовсім не цікавий.
Багато варіантів недорогого рому. Ось цей - цілком пристойний коктейльний варіант. Як варіант з льодом біля басейну, теж підійде.
Ну а цей ром точно - найкращий сувенірний варіант. Біда лише в тому, що по ціні Shamarel XO, ви отримуєте трішки міцніший варіант Goodwill local rum .
Всім, смачного .
Головна сільхоз продукція на Маврикіі - цукрова тростина. А отже, головний алкогольний напій на острові - ром. Сортів не так, щоб багато, але вибрати є з чого.
На мою думку, чи не найкращий з них Shamarel XO - солідний, смачний і міцний ром. Не те, щоб кращими, але трохи смачнішими були тільки колекційні варіанти, але рівень цін на них був зовсім не цікавий.
Багато варіантів недорогого рому. Ось цей - цілком пристойний коктейльний варіант. Як варіант з льодом біля басейну, теж підійде.
Ну а цей ром точно - найкращий сувенірний варіант. Біда лише в тому, що по ціні Shamarel XO, ви отримуєте трішки міцніший варіант Goodwill local rum .
Всім, смачного .
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
Мой Нож и мой Виски
Cahta, що найбільше ганьбить горілку, ром та віскі - це міцність менша за 40 градусів .
-
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 11577
- Зарегистрирован: 05 дек 2009, 20:51
- Откуда: Харьков
- Благодарил (а): 1797 раз
- Поблагодарили: 3281 раз
Мой Нож и мой Виски
il coltello,
Великий Химик Дмитрий Иванович Менделеев, думал так же
«31 января 1865 года выдающийся химик Дмитрий Менделеев представил на суд научного сообщества результаты своих исследований «О соединении спирта с водою», доказывающие, что оптимальная крепость спирто-водочного раствора при его массовом производстве должна быть 40 градусов»
А химиком он был знатным
А вот немцы, со своим классическим шнапсом, и австрийцы, кстати тоже, с Вами бы не согласились.
Кстати, австрийский абрикосовый шнапс, считаю одним из вкуснейших крепких алкогольных напитков.
Великий Химик Дмитрий Иванович Менделеев, думал так же
«31 января 1865 года выдающийся химик Дмитрий Менделеев представил на суд научного сообщества результаты своих исследований «О соединении спирта с водою», доказывающие, что оптимальная крепость спирто-водочного раствора при его массовом производстве должна быть 40 градусов»
А химиком он был знатным
А вот немцы, со своим классическим шнапсом, и австрийцы, кстати тоже, с Вами бы не согласились.
Кстати, австрийский абрикосовый шнапс, считаю одним из вкуснейших крепких алкогольных напитков.
Последний раз редактировалось Дюк 17 янв 2022, 16:07, всего редактировалось 1 раз.
ВiльнI люди мають зброю
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
Мой Нож и мой Виски
Дюк, чесно кажучи, мені пофіг і на німців, і на австрійців, а у казку про 40 градусів саме від Мєндєлєєва я не вірю. Але, еталонуючи звичні 40 градусів, для СЕБЕ, оцінюю міцні напої. Так от, знову ж таки, відштовхуючись від своїх відчуттів, 42-53 градуси у Якісних міцних напоїв сприймаються організмом і свідомістю краще, за 27-37,5 .
-
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 11577
- Зарегистрирован: 05 дек 2009, 20:51
- Откуда: Харьков
- Благодарил (а): 1797 раз
- Поблагодарили: 3281 раз
Мой Нож и мой Виски
il coltello,
Ну, здесь у каждого организма, свои особенности.
Но в целом, если речь идёт о крепких напитках, предпочитаю диапазон 35-45%, главное чтобы не сладкие
Сильно крепкие, крепче 45%, не люблю. Плохо переношу.
Как-то выпил чуть больше половины стакана спирта, сразу «ушёл», что делал после этого, узнал на следующий день, от одногруппников Хотя около 40 градусной «воды», могу выпить много, и память меня не покидает
Ну, здесь у каждого организма, свои особенности.
Но в целом, если речь идёт о крепких напитках, предпочитаю диапазон 35-45%, главное чтобы не сладкие
Сильно крепкие, крепче 45%, не люблю. Плохо переношу.
Как-то выпил чуть больше половины стакана спирта, сразу «ушёл», что делал после этого, узнал на следующий день, от одногруппников Хотя около 40 градусной «воды», могу выпить много, и память меня не покидает
ВiльнI люди мають зброю
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
Мой Нож и мой Виски
Дюк, Діма, справа не так у градусах, а у тому, як вони подані. Класні та якісні 54 організм сприйме набагато краще за посередні 38
- Зольдатен
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 7477
- Зарегистрирован: 28 дек 2011, 11:13
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 1998 раз
- Поблагодарили: 4551 раз
Мой Нож и мой Виски
воїстину так, оптимально 43-50, іноді можна і 55
колись тесть покійний, коли я прийшов знайомитися з батьками мені налив повний гранчак 71 градусного домашнього продукту, оце сила натощак, у мене аж сльози навернулись))
онлі дистилят!!! ректифікат фтопку
колись тесть покійний, коли я прийшов знайомитися з батьками мені налив повний гранчак 71 градусного домашнього продукту, оце сила натощак, у мене аж сльози навернулись))
онлі дистилят!!! ректифікат фтопку
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 9058
- Зарегистрирован: 09 окт 2009, 09:44
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 2931 раз
- Поблагодарили: 1358 раз
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 9058
- Зарегистрирован: 09 окт 2009, 09:44
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 2931 раз
- Поблагодарили: 1358 раз
Мой Нож и мой Виски
il coltello, фотки з ромом в Києві, чи ви стілько заліза через півкулі везли?
Carpe diem