В рюмке как-то не получается оставить потому и не сфоткано.
Мій ніж та сало.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2140 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
З крайньої риболовлі:
сала взяли багато, але на світлині найсмачніша парочка: генеральське сало та сиров'ялена підчеревина
сала взяли багато, але на світлині найсмачніша парочка: генеральське сало та сиров'ялена підчеревина
Мова, це також наша зброя
- Олександр
- Начинающий найфоман
- Сообщения: 186
- Зарегистрирован: 01 апр 2012, 19:05
- Откуда: Ковель
- Благодарил (а): 113 раз
- Поблагодарили: 121 раз
Мій ніж та сало.
Перепрошую , що не сало . Я м'ясо сирим в'ялю .
Перекуйте свої лемеші на мечі , а ваші серпи на списи
Хай навіть безсилий говорить : Я лицар !
( Біблія , Йоіла , 4:10 )
Хай навіть безсилий говорить : Я лицар !
( Біблія , Йоіла , 4:10 )
- Олександр
- Начинающий найфоман
- Сообщения: 186
- Зарегистрирован: 01 апр 2012, 19:05
- Откуда: Ковель
- Благодарил (а): 113 раз
- Поблагодарили: 121 раз
Мій ніж та сало.
В'ялив 70 днів . Ніж з Алі , TwoSun TS227 .
Перекуйте свої лемеші на мечі , а ваші серпи на списи
Хай навіть безсилий говорить : Я лицар !
( Біблія , Йоіла , 4:10 )
Хай навіть безсилий говорить : Я лицар !
( Біблія , Йоіла , 4:10 )
- Podvoh
- Найфоман
- Сообщения: 790
- Зарегистрирован: 19 мар 2010, 10:21
- Откуда: Де тільки не носить.
- Благодарил (а): 359 раз
- Поблагодарили: 377 раз
Мій ніж та сало.
Знайомий на ізоляції не знав чим себе розважити. Трохи готував, трохи фоткав
Фото смачні, ділюся з шановним панством
Фото смачні, ділюся з шановним панством
ХТО МАВ НОЖА, ТОЙ Й САЛА ПОПОЇВ.
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6414
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 174 раза
- Поблагодарили: 352 раза
Мій ніж та сало.
До речі, у цього ножика ручка виварена в соляній ропі.. мию як звичайний.. больстер не окисляється. Ну правда мокрим в піхви не засовую.
О. О. Phesun
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2140 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
O.Phesun,
Не можу ідентифікувати по світлині напій, але мені здається що він скоріше пасує до пляцків ніж до сала
Не можу ідентифікувати по світлині напій, але мені здається що він скоріше пасує до пляцків ніж до сала
Мова, це також наша зброя
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6414
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 174 раза
- Поблагодарили: 352 раза
Мій ніж та сало.
Який напій?.. то ж борщ в супній чашці) в ту чашку півлітри влазить..от і користуюся
О. О. Phesun
-
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 11577
- Зарегистрирован: 05 дек 2009, 20:51
- Откуда: Харьков
- Благодарил (а): 1797 раз
- Поблагодарили: 3281 раз
- VoHuNt
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4748
- Зарегистрирован: 14 фев 2012, 13:03
- Откуда: Кривой Рог
- Благодарил (а): 257 раз
- Поблагодарили: 97 раз
Мій ніж та сало.
С НОВЫМ ГОДОМ!
Вот я думаю: а может, нас для примера держат. Весь мир смотрит и пальцем показывает: — Видите, дети, так жить нельзя.
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 7855
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 2120 раз
- Urs
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 3112
- Зарегистрирован: 22 дек 2009, 16:13
- Откуда: Славутич
- Благодарил (а): 331 раз
- Поблагодарили: 570 раз
Мій ніж та сало.
Я же даже не попробовал за 37 лет. Так что для меня это полный натюрморт.
Последний раз редактировалось Urs 22 янв 2021, 09:23, всего редактировалось 1 раз.
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6414
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 174 раза
- Поблагодарили: 352 раза
Мій ніж та сало.
І правильно...бо як попробуєш-потом все як у тумані...усе не то і все не так..ісканія сплошні...як попробуєш...така зараза...
О. О. Phesun
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4314
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 4702 раза
- Поблагодарили: 2521 раз
Мій ніж та сало.
Як на мене, в UrsA салі завжди бракує САЛА. Він же ж майже живе м'ясо вживає. Напевно, школи ЗОЖ різні бувають
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- Urs
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 3112
- Зарегистрирован: 22 дек 2009, 16:13
- Откуда: Славутич
- Благодарил (а): 331 раз
- Поблагодарили: 570 раз
Мій ніж та сало.
Так и есть. Я всегда засаливаю мясистое свиное пузико. Так, чтобы 50/50 с мясом было. До недавнего времени вообще не признавал чистое белое сало. Не вкус, а консистенция. Но в прошлом году был в ресторанчике с одним москвичом. А он всегда кушает у нас сало, потому что у них этого просто нет. Ну или есть, но не повсеместно. Так вот в ресторане принесли чисто белое сало, тонко порезанное и так приготовлено, что в буквальном смысле таяло во рту. Я прибалдел тогда. Сам я так засаливать белое сало не умею, да и не пробовал этого делать. А вот с мясом умею и люблю.