Мій ніж та сало.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Nerv,
На світлині чогось не вистачає І це не молодий, зелений часник
На світлині чогось не вистачає І це не молодий, зелений часник
Мова, це також наша зброя
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Фішер Мен,
Я також зрізаю обрізки м'яса з сала, коли планую його істи, а ті обрізки потім ідут на шкварочки для каші
Я також зрізаю обрізки м'яса з сала, коли планую його істи, а ті обрізки потім ідут на шкварочки для каші
Мова, це також наша зброя
- tarkus
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2991
- Зарегистрирован: 11 апр 2015, 20:20
- Откуда: Полтава
- Поблагодарили: 1184 раза
Мій ніж та сало.
Для этой темы больше подходит название "Моє cало та нiж".
А то сейчас этот кусок сала на последнем фото (да ещё и с банкой соли) стоит дороже ножа.
А то сейчас этот кусок сала на последнем фото (да ещё и с банкой соли) стоит дороже ножа.
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4314
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 4702 раза
- Поблагодарили: 2521 раз
Мій ніж та сало.
Міля - лазер. Але то "франкенштейн". Руків'я 1996 року (три гвинта на лайнер) !!!. Клин 2001-2002.
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
vld, А що в Рівному на базарі нема сала з гарно посмаленою шкіркою яка тає в роті?
Мова, це також наша зброя
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4314
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 4702 раза
- Поблагодарили: 2521 раз
Мій ніж та сало.
Кузьмич, є звичайно. Але люблю морожене, тонко нарізане. Там будь-яка шкірка тане в роті
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
А в мене біда, сусід вчора повернувся з Ужгорода, я йому замовлям домашнього копченого сала, як бабці продають на базарах на Закарпатті - так він йолоп його купив і забув родичка має вислати НП
Мова, це також наша зброя
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4314
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 4702 раза
- Поблагодарили: 2521 раз
Мій ніж та сало.
Кузьмич, дійсно біда Співчуваю.
Хай така біда буде самою бідовою.
Хай така біда буде самою бідовою.
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Шматок сала до ранкової яєшні - чудовий початок дня
До вирішення подальшої долі невдалий саам в напівготовому вигляді працює на кухні працює на кухні хоч яка користь з поганої вівці
До вирішення подальшої долі невдалий саам в напівготовому вигляді працює на кухні працює на кухні хоч яка користь з поганої вівці
Мова, це також наша зброя
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Все детально описав в іншій, більш підходячій темі -viewtopic.php?t=52992&start=975
Мова, це також наша зброя
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 9058
- Зарегистрирован: 09 окт 2009, 09:44
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 2931 раз
- Поблагодарили: 1358 раз
Мій ніж та сало.
трохи офтопчик.
іду з форумних посиденьок, а тут хоба - по дорозі до дому машина з салом/м'ясом, що раз на тиждень приїзджає. ну я такий скупився, а тут останнє копчене вухо.
ну як не взяти?
а як взяв - як не скуштувати?
ну то ж треба порізати. а тут хоба - новий опінель з М390. ох і смачно ріже!!!
а як нарізав - то і чарка десь взялася, і до чарки... кароч
іду з форумних посиденьок, а тут хоба - по дорозі до дому машина з салом/м'ясом, що раз на тиждень приїзджає. ну я такий скупився, а тут останнє копчене вухо.
ну як не взяти?
а як взяв - як не скуштувати?
ну то ж треба порізати. а тут хоба - новий опінель з М390. ох і смачно ріже!!!
а як нарізав - то і чарка десь взялася, і до чарки... кароч
Carpe diem
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Створювати окрему тему не варто, бо ця саме те місце де гарну новину треба викласти
"Культура приготування українського борщу" внесена до Списку нематеріальної культурної спадщини, що потребує негайної охорони.
Борщ визнано культурною спадщиною ЮНЕСКО!
Коротше, борщ — наш, крапка!
І вже навіть перши тренд, точніше пропозиція йлго започаткувати. Чув сьогодні в новинах Оксана Фіцич скзала, щось на кшталт такого: тепер ми знаємо як святкувти перемогу, трбеба наварити по всьому світі борщу...
Все буде Україна!
В день коли оголосять перемогу випью чарку і закущу борщем Содіваюсь буде буряк, чарка і здолро'я А борщ зварю смачній і всіх запрощую
"Культура приготування українського борщу" внесена до Списку нематеріальної культурної спадщини, що потребує негайної охорони.
Борщ визнано культурною спадщиною ЮНЕСКО!
Коротше, борщ — наш, крапка!
І вже навіть перши тренд, точніше пропозиція йлго започаткувати. Чув сьогодні в новинах Оксана Фіцич скзала, щось на кшталт такого: тепер ми знаємо як святкувти перемогу, трбеба наварити по всьому світі борщу...
Все буде Україна!
В день коли оголосять перемогу випью чарку і закущу борщем Содіваюсь буде буряк, чарка і здолро'я А борщ зварю смачній і всіх запрощую
Мова, це також наша зброя
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Уявляю як в московитів підгорає виявилось що "любімий суп велікой імератрійци Єкатєріни" - українська їжа
Їжте щі... Як колись в далеких вісемдесятих минулого сторіччя казали в армійських ідальнях: "Щі - хоч х.й полощі"
Їжте щі... Як колись в далеких вісемдесятих минулого сторіччя казали в армійських ідальнях: "Щі - хоч х.й полощі"
Мова, це також наша зброя
-
- Найфоман
- Сообщения: 1410
- Зарегистрирован: 26 мар 2022, 10:23
- Откуда: Харків
- Благодарил (а): 1086 раз
- Поблагодарили: 775 раз
Мій ніж та сало.
Доречі, коли помер Сталін, у Нью-Йорку теж частували борщем.Кузьмич писал(а): ↑01 июл 2022, 20:13 Чув сьогодні в новинах Оксана Фіцич скзала, щось на кшталт такого: тепер ми знаємо як святкувти перемогу, трбеба наварити по всьому світі борщу...
Все буде Україна!
В день коли оголосять перемогу випью чарку і закущу борщем Содіваюсь буде буряк, чарка і здолро'я А борщ зварю смачній і всіх запрощую
-
- Найфоман
- Сообщения: 468
- Зарегистрирован: 10 окт 2013, 20:36
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 128 раз
- Поблагодарили: 149 раз
Мій ніж та сало.
Я розумій, що офтоп... Але не зовсім! Слово "сало" присутнєКузьмич писал(а): ↑01 июл 2022, 20:13 Створювати окрему тему не варто, бо ця саме те місце де гарну новину треба викласти
"Культура приготування українського борщу" внесена до Списку нематеріальної культурної спадщини, що потребує негайної охорони.
Борщ визнано культурною спадщиною ЮНЕСКО!
Коротше, борщ — наш, крапка!
І вже навіть перши тренд, точніше пропозиція йлго започаткувати. Чув сьогодні в новинах Оксана Фіцич скзала, щось на кшталт такого: тепер ми знаємо як святкувти перемогу, трбеба наварити по всьому світі борщу...
Все буде Україна!
В день коли оголосять перемогу випью чарку і закущу борщем Содіваюсь буде буряк, чарка і здолро'я А борщ зварю смачній і всіх запрощую
Текстовая ссылка на видео - https://youtu.be/5L9R1Ac2Y5U