Мій ніж та сало.
- vld
- Майстер хайку
- Сообщения: 4319
- Зарегистрирован: 19 окт 2009, 21:02
- Откуда: Рівне
- Благодарил (а): 4715 раз
- Поблагодарили: 2537 раз
Мій ніж та сало.
Ото поїв Лис сала
Reineke, відпишись завтра чим все закінчилось
Reineke, відпишись завтра чим все закінчилось
Як нерозумно випрохувати те, чого можеш сам досягти.
-
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 3893
- Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 5738 раз
- Поблагодарили: 1901 раз
Мій ніж та сало.
leopolisK,
нізя в понеділок зранку такі фотки постити!
P.S. Зайшов Бред?
Я свій почав таскати. Дюк правильно колись написав - він розкривається при плотному поюзі.
Але накладки все одно просяться на заміну.
нізя в понеділок зранку такі фотки постити!
P.S. Зайшов Бред?
Я свій почав таскати. Дюк правильно колись написав - він розкривається при плотному поюзі.
Але накладки все одно просяться на заміну.
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 7863
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 1216 раз
- Поблагодарили: 2147 раз
-
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 3893
- Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 5738 раз
- Поблагодарили: 1901 раз
Мій ніж та сало.
Reineke,
так цей просто одразу не ліг в руку і тому пішов на полицю. Син був на нього око поклав, але перейшов на 2-гу Ізулу.
Я раз взяв його на рибалку - то був приємно здивований ним при приготуванні їжі. Спробую накладки згодом поміняти.
Ріже то він гарно
так цей просто одразу не ліг в руку і тому пішов на полицю. Син був на нього око поклав, але перейшов на 2-гу Ізулу.
Я раз взяв його на рибалку - то був приємно здивований ним при приготуванні їжі. Спробую накладки згодом поміняти.
Ріже то він гарно
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2858
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 705 раз
- Поблагодарили: 1201 раз
- Контактная информация:
-
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 3893
- Зарегистрирован: 08 апр 2018, 18:29
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 5738 раз
- Поблагодарили: 1901 раз
Мій ніж та сало.
seaman,
в мене мікарта, а не карбон. Не слизькі, приємні на дотик, але сама форма не зручна. Особливо гострі грані в районі тильника.
Або їх допиляти, або інші поставити.
в мене мікарта, а не карбон. Не слизькі, приємні на дотик, але сама форма не зручна. Особливо гострі грані в районі тильника.
Або їх допиляти, або інші поставити.
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2858
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 705 раз
- Поблагодарили: 1201 раз
- Контактная информация:
Мій ніж та сало.
Alex_LV, блін, знову переплутав фотка з вяленим м'ясом та чарчиною геть увагу відбила
ПиСи в руках не тримав, але ті, що з Ж10, пласкі, здається ще "угловатіші"
ПиСи в руках не тримав, але ті, що з Ж10, пласкі, здається ще "угловатіші"
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
-
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 11577
- Зарегистрирован: 05 дек 2009, 20:51
- Откуда: Харьков
- Благодарил (а): 1797 раз
- Поблагодарили: 3281 раз
Мій ніж та сало.
seaman,
Нет. Они как раз, как по мне, самые удобные, и самые практичные.
Нет. Они как раз, как по мне, самые удобные, и самые практичные.
Так спили их нахрен Я на своём рабочем спилил
ВiльнI люди мають зброю
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2858
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 705 раз
- Поблагодарили: 1201 раз
- Контактная информация:
Мій ніж та сало.
Дюк, тобто пласкі з Ж10 самі зручні? "вєк жіві-вєк учісь" ну Вам видніше, камраде, бачив по фоткам, тих Бредфордів до біса маєте. Але візуально, ну як на мене, 3Д гарніше виглядають
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
-
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 11577
- Зарегистрирован: 05 дек 2009, 20:51
- Откуда: Харьков
- Благодарил (а): 1797 раз
- Поблагодарили: 3281 раз
Мій ніж та сало.
seaman,
Здесь какая ситуация,
Хотите красиво и удобно, 3D карбон.
Хотите менее красиво, удобно и приятно ладони, 3D микарта.
Хотите менее красиво, но оч удобно и практично, - g10 в кубик.
Но это, мое субъективное мнение. У Вас, может, будет по другому.
Здесь какая ситуация,
Хотите красиво и удобно, 3D карбон.
Хотите менее красиво, удобно и приятно ладони, 3D микарта.
Хотите менее красиво, но оч удобно и практично, - g10 в кубик.
Но это, мое субъективное мнение. У Вас, может, будет по другому.
ВiльнI люди мають зброю
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2858
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 705 раз
- Поблагодарили: 1201 раз
- Контактная информация:
Мій ніж та сало.
та я, передивившись купу оглядів, для початку замовив White river backpaker m1 спробую знову тему міських фіксів, якщо НП таки довезе. Така, Ізула на максималках, бо саме вона свого часу якось не сильно "впєчатліла", а бекпакер трохи стройніший, більший, та і сталюка приємна. Замовив без накладок, якщо зайде, то докуплю, чи запиляю самостійно, як натхнення стане
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
- Urs
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 3112
- Зарегистрирован: 22 дек 2009, 16:13
- Откуда: Славутич
- Благодарил (а): 331 раз
- Поблагодарили: 570 раз
Мій ніж та сало.
Недавно я "на дурака" попросил у Брэда Гардиан 3 с 3D накладками из карбона но текстурированной обработкой. В инсте у него видел. И он прислал. Оказалось и красиво и удобно.
- Kart
- Модератор-найфоман
- Сообщения: 5650
- Зарегистрирован: 17 сен 2007, 17:43
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 713 раз
- Поблагодарили: 1714 раз
- Контактная информация:
Мій ніж та сало.
Как всегда, обсуждение сала плавно перетекло в обсуждение продукции Бредфорда. Впрочем после такой фоточки - неудивительно
Насилье точит сталь
Но сталь его не вечна
А ты душою крепче стали стань
Когда чиста душа,
А цели человечны
Рука крошит отточенную сталь
Но сталь его не вечна
А ты душою крепче стали стань
Когда чиста душа,
А цели человечны
Рука крошит отточенную сталь
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6415
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 174 раза
- Поблагодарили: 353 раза
Мій ніж та сало.
та вони там на заході рафіновані всі.. сім'я знайомого емігранта .. привізшого їх на батьківщину.. тоже сала лякалися.. а від таранки сахалися, як від мертвого щура.. навіть від запаху..
О. О. Phesun
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8171
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2153 раза
- Поблагодарили: 1075 раз
Мій ніж та сало.
насправді, запах для людини не звикшої до цього реально жахливий, ми просто звкли до цього
Мова, це також наша зброя
- Nerv
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 9058
- Зарегистрирован: 09 окт 2009, 09:44
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 2931 раз
- Поблагодарили: 1358 раз
-
- Найфоман
- Сообщения: 610
- Зарегистрирован: 18 мар 2010, 14:03
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 3 раза
- Поблагодарили: 6 раз
Мій ніж та сало.
Насправді у італійців сала, як гуталіну, і все різне (по регіонах), і смачне.
Єдине, що у шкірці вони не тямлять.
На італійському салі, де є шкіра, вона, як така, не їстівна (на черевики мабуть добра), але додає аромату соломи і її використовують як харчовий додаток для соусів та супів. Де шкіри нема - готовий до вжитку цілком, квалітетний продукт.
І от тут я не можу визначитись: з одного боку сало без шкіри - гроші на вітер, з іншого боку - черевики без шкіри - нонсенс...
Мабуть тому ми поїдаємо своє сало самотужки, а італійці трохи імпортують сало, і не трохи імпортують вироби з свинячої шкіри.
Єдине, що у шкірці вони не тямлять.
На італійському салі, де є шкіра, вона, як така, не їстівна (на черевики мабуть добра), але додає аромату соломи і її використовують як харчовий додаток для соусів та супів. Де шкіри нема - готовий до вжитку цілком, квалітетний продукт.
І от тут я не можу визначитись: з одного боку сало без шкіри - гроші на вітер, з іншого боку - черевики без шкіри - нонсенс...
Мабуть тому ми поїдаємо своє сало самотужки, а італійці трохи імпортують сало, і не трохи імпортують вироби з свинячої шкіри.
-
- Найфоман
- Сообщения: 610
- Зарегистрирован: 18 мар 2010, 14:03
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 3 раза
- Поблагодарили: 6 раз
Мій ніж та сало.
Стосовно в'яленої риби
За моїми спостереженнями її ментально готові сприймати тільки британці, бо вони справжні імперці і після Південо-східних приправ/соусів їх налякати рибою (будь якою) важченько. Особисто я, не одноразово, випивав з британським шпигуном і, як за правило, пиво. Ну і оскільки це траплялося у Києві, під в'ялену рибу. Перший раз він поставився скептично - типу дивно, але має сенс.
На другий раз вже чекав на чарівну рибку з кишені...
Корочше - підсадив я капітана її величності у відставці на воблу та чехонь з в'яленою плотвою...
Зараз шкодую про це сильно. Не гуманно так з живою людиною.
Бо його ж перевели кудись з підвищенням (після України кінця дев'яностих, мабуть у Швецію з Люксембургом - типу на відпочинок), а там пиво є, а такої риби немає...
За моїми спостереженнями її ментально готові сприймати тільки британці, бо вони справжні імперці і після Південо-східних приправ/соусів їх налякати рибою (будь якою) важченько. Особисто я, не одноразово, випивав з британським шпигуном і, як за правило, пиво. Ну і оскільки це траплялося у Києві, під в'ялену рибу. Перший раз він поставився скептично - типу дивно, але має сенс.
На другий раз вже чекав на чарівну рибку з кишені...
Корочше - підсадив я капітана її величності у відставці на воблу та чехонь з в'яленою плотвою...
Зараз шкодую про це сильно. Не гуманно так з живою людиною.
Бо його ж перевели кудись з підвищенням (після України кінця дев'яностих, мабуть у Швецію з Люксембургом - типу на відпочинок), а там пиво є, а такої риби немає...