Мій ніж та сало.
-
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 11577
- Зарегистрирован: 05 дек 2009, 20:51
- Откуда: Харьков
- Благодарил (а): 1797 раз
- Поблагодарили: 3281 раз
Мій ніж та сало.
Reineke,
Правильный такой, мужской завтрак
Не чета, всяким «овсянкам, сэр»...
Правильный такой, мужской завтрак
Не чета, всяким «овсянкам, сэр»...
ВiльнI люди мають зброю
- Reineke
- Летописец форума
- Сообщения: 7855
- Зарегистрирован: 11 янв 2012, 12:48
- Откуда: Троя
- Благодарил (а): 1204 раза
- Поблагодарили: 2120 раз
- Urs
- Крутой Обзорщик
- Сообщения: 3112
- Зарегистрирован: 22 дек 2009, 16:13
- Откуда: Славутич
- Благодарил (а): 331 раз
- Поблагодарили: 570 раз
Мій ніж та сало.
Нічний ненажер. Якщо так піде і надалі, то до спекотного літа моя конкурсно-переможна футболка стане замала.
- toyboxx86
- Найфоман
- Сообщения: 1649
- Зарегистрирован: 01 апр 2018, 14:47
- Откуда: Одесса
- Благодарил (а): 221 раз
- Поблагодарили: 1709 раз
Мій ніж та сало.
Одна з минулорічних робіт Догодіна. Ще до того як він почав пороти термічку що спричинило глобальний шкандаль та сварку. Клинок з к110. Десь 58 одиниць. На руків'ї кап маслини, якщо вірно пам'ятаю. Просто, зручно, непогано.
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2856
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 705 раз
- Поблагодарили: 1190 раз
- Контактная информация:
Мій ніж та сало.
найкраще САЛО, що куштував, то було з Запоріжжя. Камради кияни, здайте точку по Києву...не можу знайти того кайфу (((...
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
- no2
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2812
- Зарегистрирован: 18 дек 2010, 00:55
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 2205 раз
- Поблагодарили: 546 раз
Мій ніж та сало.
Досточка какая ажурная. У моей бабушки, в моём детстве, тоже была такого плана. Помню, как пах Украинский порезанный на ней, на всю кухню. Блин, вот вкуснотища была!
- toyboxx86
- Найфоман
- Сообщения: 1649
- Зарегистрирован: 01 апр 2018, 14:47
- Откуда: Одесса
- Благодарил (а): 221 раз
- Поблагодарили: 1709 раз
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
З тих місць де купляв, найкращій вибір сала на Володимирському. Деміївський, Дарницький і Юність гірше. На Бесарабці не був тисячу років, але гадаю там є що вибрати, а під вечір колись там і ціна колись була гарна на сало/м'ясо
І ще смак залежить не тільки від того чим свиню годували, але з якого саме місця сало. Я, наприклад, люблю крижечок, він тонкішій але на мій смак самий добрий.
І ще майже на всіх світлинах, то не сало а підчеревина, вона смачна, але її тре готувати, якось солити якщо ми про вживання без термічної обробки. Найсмачніше сало, так зване генеральске воно тоненьке як крижечок, і прошарок м'яса він має бути доволі блідий, ніякого рожевого чи червоного.
Буду купляти на риболовлю сфоткаю...
Мова, це також наша зброя
- toyboxx86
- Найфоман
- Сообщения: 1649
- Зарегистрирован: 01 апр 2018, 14:47
- Откуда: Одесса
- Благодарил (а): 221 раз
- Поблагодарили: 1709 раз
Мій ніж та сало.
Я звичайно можу розібрати порося вольфом, він на те здатен, проте колоти він закороткий. Тому шваєчкою
- seaman
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2856
- Зарегистрирован: 30 окт 2009, 11:29
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 705 раз
- Поблагодарили: 1190 раз
- Контактная информация:
Мій ніж та сало.
Кузьмич, дяка. Від Деміївки нажаль недавно з'їхали офісом. Тоді таки треба відвідати Володимирський. Був там в понеділок, мабуть як всі ринки, не працював. Бо зовсім людей не видно було.
...У світі хижаків, завжди винна жертва...
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
Ось підготовка для рибальських натюрмортів кіло підчеревини навпіл сухий та мокрий посол
та зараз взагалі добре якщо половина продавців виставляється... ну а про понеділок і мови немає, в добре коли хоч хтось є
Мова, це також наша зброя
- Кузьмич
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 8161
- Зарегистрирован: 18 сен 2007, 00:27
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 2141 раз
- Поблагодарили: 1073 раза
Мій ніж та сало.
це підчеревина солена по новому рецепту
а це сніданок рибалки, вже інша підчеревина - смажена
рибальский сніданок
Лайхак - коли немає великої миски, то пательня чудово підійде для салату
Ніж був один на трьох: різав салат, сало і патрав рибу... нічого дивного це ж Роселі
а це сніданок рибалки, вже інша підчеревина - смажена
рибальский сніданок
Лайхак - коли немає великої миски, то пательня чудово підійде для салату
Ніж був один на трьох: різав салат, сало і патрав рибу... нічого дивного це ж Роселі
Мова, це також наша зброя
- O.Phesun
- МАЙСТЕР
- Сообщения: 6414
- Зарегистрирован: 27 сен 2017, 10:04
- Откуда: Буча
- Благодарил (а): 174 раза
- Поблагодарили: 352 раза
Мій ніж та сало.
Ага..На Лук'янівці.. в павільйоні там.. в глибині.. правіше..дядько продає кльове сало.. та й м'ясо справжнє у нього...
О. О. Phesun