Просто фото ножів
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
Просто фото ножей
Про «сербські» ножі ніхто навіть гадки не мав, що такі з‘являться, коли Хаймо Роселлі давно вже робив своі сантоку: великий і маленький. Малого маю вже років дванадцять - улюблений на кухні. По мороженим продуктам кращого не зустрічав .
- norther
- Експерт по фінкам
- Сообщения: 6383
- Зарегистрирован: 23 дек 2011, 18:48
- Откуда: Kiev
- Благодарил (а): 2122 раза
- Поблагодарили: 4076 раз
Просто фото ножей
Чесно кажучі, кухня від Розеллі особливоі цікавості не викликає.
Та враховуючи, що Розеллі вже робив свого малого шефа деякий час,
то історія «сербського» ножа виглядає ще цікавіше.
Та враховуючи, що Розеллі вже робив свого малого шефа деякий час,
то історія «сербського» ножа виглядає ще цікавіше.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13526
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5729 раз
- Поблагодарили: 9587 раз
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13526
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5729 раз
- Поблагодарили: 9587 раз
- Pitbull
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4879
- Зарегистрирован: 17 сен 2007, 23:40
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 466 раз
- Поблагодарили: 1093 раза
- Контактная информация:
Просто фото ножей
Дев'яте правило Ґіббса: "Нікуди не ходи без ножа".
Виходити на вулицю без ножика - це поганий смак.
Виходити на вулицю без ножика - це поганий смак.
- romalegri
- Найфоман
- Сообщения: 267
- Зарегистрирован: 16 авг 2020, 16:42
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 283 раза
- Поблагодарили: 101 раз
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13526
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5729 раз
- Поблагодарили: 9587 раз
- vlodko_lviv
- Найфоман
- Сообщения: 1760
- Зарегистрирован: 08 июл 2014, 19:52
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 123 раза
- Поблагодарили: 123 раза