Просто фото ножів
-
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 5598
- Зарегистрирован: 02 фев 2010, 16:57
- Откуда: Київ
- Благодарил (а): 409 раз
- Поблагодарили: 1255 раз
Просто фото ножей
Про «сербські» ножі ніхто навіть гадки не мав, що такі з‘являться, коли Хаймо Роселлі давно вже робив своі сантоку: великий і маленький. Малого маю вже років дванадцять - улюблений на кухні. По мороженим продуктам кращого не зустрічав .
- norther
- Експерт по фінкам
- Сообщения: 6377
- Зарегистрирован: 23 дек 2011, 18:48
- Откуда: Kiev
- Благодарил (а): 2119 раз
- Поблагодарили: 4068 раз
Просто фото ножей
Чесно кажучі, кухня від Розеллі особливоі цікавості не викликає.
Та враховуючи, що Розеллі вже робив свого малого шефа деякий час,
то історія «сербського» ножа виглядає ще цікавіше.
Та враховуючи, що Розеллі вже робив свого малого шефа деякий час,
то історія «сербського» ножа виглядає ще цікавіше.
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13436
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5653 раза
- Поблагодарили: 9430 раз
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13436
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5653 раза
- Поблагодарили: 9430 раз
- Pitbull
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 4875
- Зарегистрирован: 17 сен 2007, 23:40
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 462 раза
- Поблагодарили: 1089 раз
- Контактная информация:
Просто фото ножей
Дев'яте правило Ґіббса: "Нікуди не ходи без ножа".
Виходити на вулицю без ножика - це поганий смак.
Виходити на вулицю без ножика - це поганий смак.
- romalegri
- Найфоман
- Сообщения: 267
- Зарегистрирован: 16 авг 2020, 16:42
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 283 раза
- Поблагодарили: 101 раз
- GeorgCH
- Гуру-найфоман
- Сообщения: 13436
- Зарегистрирован: 01 окт 2009, 11:47
- Откуда: Киев
- Благодарил (а): 5653 раза
- Поблагодарили: 9430 раз
- vlodko_lviv
- Найфоман
- Сообщения: 1760
- Зарегистрирован: 08 июл 2014, 19:52
- Откуда: Львів
- Благодарил (а): 123 раза
- Поблагодарили: 122 раза