krapper писал(а): Претензии человека, который не способен отличить якутский нож из ножниц от профессионального инструмента, сделанного в Японии для европейских/американских пользователей?
Тут пропилы, там- запилы, тут нож не работал.
Так купи и попользуйся.
Или дождись, пока Масамото подарит под тест.
Отак завжди, коли жодних аргументів - починаються взаємини...
Мав багато ножів на кухні, і так само можу виставити фото ножа "нетронутого життям", зі стажем 15 років, припишу що активно використовував (діставав, мив, дивився, назад клав)... Пробачте, але в останньому повідомленні - ніж з реальним стажем, а Ви виклали світлину ножика зза скла, його взагалі точили?
Зі своїми вже дуже давно визначився і сам собі роблю, які мені подобаються.
А тему почав - бо всі як один радять "японські кухонні", бо то традиція, то супер сталь, то супер різ - і жодних реальних аргументів окрім слів, образ, взаємин. Свого часу так само пізнав оте "японське качєство" і людям не те що не раджу а прямо кажу обходити стороною, окрім потрачених грошей не отримаєте нічого.
