Вчора отримав свої два ножички. Середній і малий. Малий, картопляний, то, звичайно, дивний ніж - "profissional" називається, ну то таке, там і грінд такий профІсійний.
А от середній в деякій мірі порадував - не відверте "Ге". Грінд кривуватий (на дешевій справжній трамонтіні такий же), руківля біле, але після декількох маніпуляцій у хребет облою понабивалося бруду і тепер ручка візуально поділена на дві рівні половинки. Підводи з заводу сформовано недбало. Крім того мені здалося, що після такої заточки їх просто валять до купи, тому кромка вся в різні боки дииться, але мені не важко було сьогодні його пошоркати на камінні. Нічого такого, що вказувало б на те, що сталь погана, я не побачив. Постружив палку, порізав бутерів малому до школи - нормальний ніж. Так що за свої шісят грн він мені подобається. Далі подивлюся як він себе поводитиме на кухні в нормальних умовах.
А дядько з магазину дуже приємний. Відправив мені його ще навіть до моменту оплати, все чьотко, без проблем.
И снова тема кухни (Tramontina Carbon)
- Colonel-Sev
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2722
- Зарегистрирован: 07 фев 2012, 21:50
- Откуда: Севастополь
- Благодарил (а): 162 раза
- Поблагодарили: 180 раз
Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)
Взял такой на переделку
У ножа нет плохих сторон - есть незаточенные
-
- Новичок
- Сообщения: 85
- Зарегистрирован: 17 сен 2013, 11:31
- Откуда: Київ
Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)
Дарма ви так, португальською воно саме так і пишеться, а державна мова Бразилії саме потругальська.пгупгу писал(а): Малий, картопляний, то, звичайно, дивний ніж - "profissional" називається, ну то таке, там і грінд такий профІсійний.
Вона й не повинна бути поганою. Заявлена сталь у цій серії (Profissional Master) така ж як у Century - Krupp 1.4110.Нічого такого, що вказувало б на те, що сталь погана, я не побачив.
-
- Новичок
- Сообщения: 85
- Зарегистрирован: 17 сен 2013, 11:31
- Откуда: Київ
Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)
А що вибито на лезі? Нещодавно купляв ножі серій Century та Professional - на лезах обох написано чітко: Made in Brazil.пгупгу писал(а): не дуже Бразилія, але й не така вже й азія
А у деяких магазинах у описі ножа Professional місцем виробництва вказано Китай.
-
- Новичок
- Сообщения: 85
- Зарегистрирован: 17 сен 2013, 11:31
- Откуда: Київ
- Colonel-Sev
- Найфоман-эксперт
- Сообщения: 2722
- Зарегистрирован: 07 фев 2012, 21:50
- Откуда: Севастополь
- Благодарил (а): 162 раза
- Поблагодарили: 180 раз
Re: И снова тема кухни (Tramontina Carbon)
Повылазили косяки , ну да не любоваться- на испытания пойдет в общежитие .
У ножа нет плохих сторон - есть незаточенные