Invictus, ви шановний читати вмієте? Бо судячи з писанини - не дуже.
Якщо це ви, так сказати, даєте відповідь на запитання, чи навпаки хочете в чомусь звинуватити, то особисто для вас поясню - що писали ВИ та слова які приписували, і про що я писав та запитував.
Ярослав писал(а):Invictus писал(а): Говорить, что вогнутые спуски прочнее прочих неверно в корне, также как подгонять истину под себя и свою субъективную реальность и мнение.
Не варто приписувати того що ніхто не говорив, та видавати свою точку зору за слова інших. Приведіть цитату, щоб не бути балаболом, де таке написано?
- гадаю конкретно поставлене запитання вам зрозуміле? і виділене жирним бачите?
Invictus писал(а):
Не поленился нашел пост, не спора ради, а объективности. Два предложения. Але за рахунок строю клинка вин буде ризучим и мицным. Але за рахунок специфичнои геометрии клинок мицниший и ризучиший за аналогичний прямий. Так что ваша цитата, ярослав о том, что клинок с вогнутыми спусками не только резучей но и мощнее аналогичного с прямыми спусками все-таки есть.
А от ваше передоргування слів, і на свій лад перекручені чужі слова.... Я чоловіче цю школу пройшов, коли ви ого го як ножі робили.
То ж ось вам повна цитата(з якої ви витягнули два слова.), якщо недовчились в школі, пішовши о го го коли ножі робити.
Мосьє - тролінг то тонка штука...
Ярослав писал(а):
Наприклад всім відомий Ловлесівский дроп поінт хантер. Зведення 0,5 мм. Але за рахунок специфічної геометрії клинок міцніший і різучиший за аналогічний прямий. А вся справа в обусі клинка. При прямих спусках на цьому клинку обух біля кінчика буде послаблений. Аналогічно з так званим "потрійним клином".
Гадаю запитань у вас більше не має? Бо відповіді на свої, я так і не отримав

Все що робиться, робиться на краще.