порадьте як краще зробити провушину?

Запитання, описи, відгуки, рекомендації щодо використання та застосування
Ответить
Аватара пользователя
homosapiens_ww
Найфоман
Найфоман
Сообщения: 926
Зарегистрирован: 07 сен 2011, 17:57
Откуда: николаев
Благодарил (а): 106 раз
Поблагодарили: 37 раз

порадьте як краще зробити провушину?

Сообщение homosapiens_ww »

колись на сусідній вулиці я купував м*ясо, і побачив у хазяїна двері підперті старою головою від сокирки.
по клейму - іжмаш, у7
зточений майже до клейма. до товщини мм 7-8,
провушина лопнута - заварена, і лопнута з іншої сторони... да й верикувата вона....
я підпер йому двері камінцем, й забрав її.
хочу зробити собі невеличкий, замашний топірець в рюкзак.
відтягнути, по формі зробити "тайожний топор" як от тут
Изображение

а от як бути з провушиною?
з чого робити по якій схемі???
новим він був отаким - Изображение
Ув.камрады! ВСЕ сказанное МНОЙ здесь, на ЭТОМ форуме, прошу считать моим ИМХО. А мое имхо - никоим образом НЕ претендует на истинну в первой инстанции. И если вдруг, нечаянно, заденет Ваши ранимые чувства - прошу простить великодушно, и не таить злобу!
Ответить

Вернуться в «Сокири та пили»